Lucruri care-i excită pe bărbaţi

Pentru un barbat, drumul pana la erectie este destul de scurt si totul se petrece in mintea lui intai. E suficient sa arunce o simpla privire unei fete noi intrate in scena. Daca, insa, e deja intr-o relatie stabila, s-ar putea sa-ti ia un pic de efort sa-l exciti. Vezi cateva idei care te vor ajuta ca sa-l exciti.

RomaniaTV.net
18 oct. 2012, 20:25
Lucruri care-i excită pe bărbaţi

Pielea la vedere. Vino intr-o zi la birou intr-o fusta mini, care sa-ti dezgoleasca picioarele si va fi suficient. Imaginatia lui o va lua razna si-si va dori mai mult.

Apropierea fizica. Te-ai aflat vreodata, intamplator, intr-un lift, chiar cu un barbat necunoscut? Fie ca stai in fata sau in spatelele lui, se creeaza imediat o stare tensionata intre voi. Apropierea fizica intr-un spatiu mai mic ii da fiori.

O fata care flirteaza. Orice barbat va fi cucerit de o fata care zambeste cu subinteles, rade, clipeste inocent. Atitudinea asta il va face sa se simta mult mai barbat decat crezi.

O fata cu atitudine, sexy si sigura pe ea. Cu siguranta il vei excita! O femeie sigura pe ea il duce cu gandul la putina dominare din partea ta, ceea ce-i va placea teribil.

O fata care-l surprinde. Daca reusesti sa-l surprinzi, va fi sclavul tau pe vecie! Surprinde-l, cand se intoarce acasa, complet dezbracata sau dezbracata-te dintr-o data si spune-i direct, fara nici o alta introducere, ca vrei sa faceti sex pe loc.

Un sarut accidental. Un astfel de sarut nu se intampla mereu, dar cand se intampla, suceste complet mintile unui barbat.

Lenjeria intima si tocurile inalte. Niciun barbat nu va rezista, vreodata, unei femei in lenjerie intima, cu pantofi cu toc. Sau poate un pardesiu si palarie, ar fi o alta varianta care l-ar innebuni deopotriva.

Pantalonii scurti baietesti. Daca ti-i pui, va fi absolut cucerit de picioarele tale.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro