Lucruri care îţi distrug cheful de sex

Nimeni nu recunoaşte atunci când îi piere cheful de sex, însă în foarte multe cupluri acesta dispare pentru lungi perioade de timp. Explicaţiile găsite sunt oboseala, faptul că opiii se culcă târziu, nemulţumirea faţă de propria greutate sau de cea a partenerului, stresul de la munca şi lipsa de timp pentru a rezolva multitudinea de probleme cu care vă confruntaţi. Dacă sexul nu este o prioritate în cupluri cu astfel de probleme, nici lipsa chefului nu ocupă una dintre ultimele poziţii pe lista de priorităţi.

RomaniaTV.net
10 oct. 2012, 20:05
Lucruri care îţi distrug cheful de sex

Sunt mai multe motive pentru care persoanele aflate într-o relaţie de lungă durată se trezesc că mai degrabă întind mâna după o pernă sau telecomandă, decât după trupul partenerului.

Iată câteva lucruri care vă distrug cheful de sex şi cum pot fi rezolvate, potrivit specialiştilor de la webmd.com:

1. Instaurarea rutinei: Să repeţi aceleaşi lucruri la nesfârşit

Soluţia: Condimentaţi relaţia sexuală!

Atunci cand te afli intr-o relatie de mai multa vreme se instaureaza rutina si in dormitor. Prin urmare, este recomandat sa schimbati ceva.

Mai ales ca exista dovezi care sustin faptul ca experientele noi pot elibera dopamina in creier. (Dopamina este este unul dintre principalii neurotransmitatori de la nivelul sistemului nervos conectat cu centrul placerii din creier).

Tocmai de aceea este mult mai usor pentru oamenii sunt incantati cand se implica intr-o noua relatie – totul este nou, iar creierul are raspunsuri pe masura.

Evident ca nu poti sa-ti schimbi partenerul de fiecare data cand scade dorinta. Insa poti schimba alti factori.

Schimbati locul in care faceti amor, timpul sau incercati o pozitie noua. Puteti inc

2. Prea multe de făcut şi, prin urmare, sunteţi prea obosiţi

Soluţia: Faceşi o pauză romantică!

Toate cuplurile sunt obosite la sfarsitul unei zile in care au fost atat de multe de facut. Pana sa ajunga toata lumea in pat si de terminat cu treburile gospodaresti, pur si simplu nu mai aveti energie si pentru o seara romantica.

Este timpul sa schimbati asta.

Este nevoie sa faceti o lista de prioritati. Oricat de obositi ati fi, puteti incerca o partida rapida de sex. Sexul este mult prea important pentru sanatatea unei relatii pentru a fi lasat de izbeliste.

In loc sa asteptati sa urcati in pat, luati o pauza romantica inaite de a incepe treburile gospodaresti. Gasiti un loc si timp pentru amor. Lucrurile nu se intampla spontan asa ca este nevoie de planificare.

Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor.ro