Lucruri care le strică femeilor cheful de sex

Pe măsură ce relaţia devine stabilă, unii bărbaţii nu mai sunt interesaţi de menţinerea unei forme fizice de invidiat, iar acest lucru poate dăuna relaţiei. Dacă crezi că te va iubi până la moarte indiferent de modul în care arăţi, ar trebui să-ţi reconsideri poziţia. Deşi femeile sunt mai tolerante, ele totuşi apreciază bărbaţii care au grija de ei, care vor să arate bine, nu doar pentru partenere, ci pentru ei înşişi.

20 iul. 2013, 20:44
Lucruri care le strică femeilor cheful de sex

Iata 5 lucruri care le strica femeilor cheful de sex, asa ca asigura-te ca scapi de ele:

1. Barbatii cu pieptul flasc

Aceasta este zona la care femeia se uita prima oara cand esti dezbracat. Pieptul unui barbat este unul dintre locurile favorite ale femeilor pentru a-si odihni capul. Cu alte cuvinte, pieptul unui barbat este o adevarata comoara pentru o femeie, asa ca daca este flasc atunci ii strica toata dispozitia pentru romantism.

Cumpara-ti cateva greutati si invata sa le folosesti corespunzator. Cu putina atentie, vei putea transforma zona neatractiva intr-o pereche adevarata de pectorali pe care ea ii va iubi.

2. Parul pubian in exces

Parul pubian trebuie neaparat tuns. Gandeste-te numai la faptul ca preludiul este mult mai usor daca nu exista par pubian in exces. In plus, o modalitate foarte buna de a distruge un preludiu excelent este sa-i ramana par in gura.

Citeşte mai mult pe SFATULPARINTILOR.RO