Lucruri ciudate pe care bărbaţii le consideră atractive la femei. Află ce îl face să se îndragostească de tine

Teoretic, sanii, fundul, buzele sau ochii ar fi principalele puncte de atractie pentru barbati. Ei bine, lucrurile nu stau chiar asa. Multi dintre masculi au niste preferinte destul de ciudate cand vine vorba despre femeile atractive, arata cele mai recente sondaje.

14 sept. 2014, 08:25
Lucruri ciudate pe care bărbaţii le consideră atractive la femei. Află ce îl face să se îndragostească de tine

Iata care sunt cele mai ciudate lucruri si trasaturi pe care barbatii le considera sexy si atractive la o femeie:

1. Frica

Frica este o emotie care atrage ca un magnet barbatii. Teama si slabiciunile femeilor ii fac pe barbati sa fie mai siguri pe ei si sa le ofere un sentiment de masculinitate mult mai intens, prin care ei sa fie capabili sa ofere protectie.

Femeile vulnerabile, usor speriate sunt mult mai incitante pentru barbati, caci astfel ei isi pot pune in evidenta mult mai bine masculinitatea, protectia si increderea dupa care tanjesc atatea femei.

2. Neglijenta

Fetelor, ar fi cazul sa renuntati la orele intregi de aranjat in oglinda, caci, mai nou, barbatii prefera femeile naturale, cu un look mult mai neglijent. Machiajul, parul perfect coafat sau hainele supersexy nu mai sunt la moda. Barbatii vor sa se trezeasca a doua zi langa aceeasi femeie pe care au cunoscut-o seara.

CITEŞTE MAI MULT PE ELE.RO