Lucruri cu care femeile îi îngrozesc pe bărbaţi

Crizele de gelozie exagerate, posesivitatea, agresivitatea verbală şi crizele existenţiale sunt doar câteva dintre reacţiile femeilor care îi îndepărtează pe bărbaţi de partenerele lor.

RomaniaTV.net
07 aug. 2015, 11:41
Lucruri cu care femeile îi îngrozesc pe bărbaţi

Bărbaţii sunt extrem de rabadatori si ai crede ca pot trece peste orice ca sa bage o femeie in patul lor, insa au si ei criterii bine stabilite si niciodata nu ar trece peste anumite comportamente ale reprezentantelor sexului frumos oricat de mult le-ar placea.

Iata mai jos cateva lucruri care ii ingrozesc pe barbati:

1. Gelozia dusa la extrem

Crizele de gelozie si controlul obsesiv ii fac pe barbati sa uite de orice atractie pentru partenerele lor. Oricat de mult ti-ar placea o persoana nu poti suporta sa fii non-stop controlat si luat la intrebari. Barbatii adora libertatea si ar face orice sa nu o piarda.

Citeşte şi  Cele mai grave 4 greşeli ale bărbaţilor când fac sex

2. Mironoseala

Nu! Nu va mai alintati! Barbatilor nu le plac femeile care se pisicesc si vorbesc pe un ton subtiat. Li se par obositoare si false. Fii naturala si, daca vrei sa obtii ceva de la partenerul tau, pregateste-i surprize si va intelege singur ca ar fi cazul sa te rasplateasca.

Citeşte şi  10 tipuri de femei pe care bărbaţii le ocolesc

3. Dramatismul

Multe femei au tendinta de a face o adevarata drama din nimic. Isi ciclaesc partenerii cu probleme minore, de parca ar fi sfarsitul lumii. O unghie rupta nu este un capat de lume. Nu te victimiza constant si invata sa fii independenta si arata-i partenerului tau ca te poti descurca in orice situatie.

Citeşte continuarea pe ele.ro.