Lucruri enervante si plictisitoare pe care le fac barbatii in pat. Afla unde gresesti!

Chiar daca se lauda ca sunt experimentati in pat si stiu cum sa innebuneasca orice femeie, barbatii au cateva obiceiuri enervante si plictisitoare in pat, pe care, probabil, le invata din filmele pentru aduliti, de care sunt atat de pasionati. Ei bine, in realitate lucrurile stau cu totul altfel, asa ca barbatii ar trebui sa ia aminte si sa adopte noi tactici in pat.

02 aug. 2014, 09:03
Lucruri enervante si plictisitoare pe care le fac barbatii in pat. Afla unde gresesti!

Iata care sunt cele mai stanjenitoare si enervante lucruri pe care le fac barbatii in pat:

1. Uita de preludiu

Acest obicei este cea mai mare crima pentru placere. Desigur, partidele de sex pe repede inainte nu trebuie sa lipseasca in viata sexuala a unui cuplu, insa acestea nu trebuie sa devina un obicei, caci vaginul femeilor are nevoie de o lubrifiere cat mai mare pentru a simti placere. In plus, barbatii care uita mereu de preludiu si se grabesc sunt priviti ca fiind disperati si neinteresati de placerile partenerei.

2. Secretiile pe fata

Ei bine, chiar daca in filmele pentru adulti aceasta practica pare incitanta, nicio femeie, in lumea reala, nu isi doreste sa se trezeasca pe corp sau pe fata cu tot felul de secretii.

3. Masajul cu ulei

Chiar daca pentru barbati pare incitant, pentru femei masajul cu ulei, mai ales in zona sanilor, nu este deloc placut. Produce disconfort si devine si foarte lipicios, fapt ce face sa fie si mai stanjenitor momentul.

Citeşte mai mult pe ele.ro