Lucruri incredibile pe care le poţi afla despre noul tău iubit uitându-te în frigiderul lui

Într-o relaţie nouă, prima vizită acasă la noul iubit este definitorie, căci afli multe despre stilul lui de viaţa. Însă cu adevărat revelator este frigiderul său, care-ţi arata, de fapt, ce fel de om este!

RomaniaTV.net
12 mai 2015, 06:23
Lucruri incredibile pe care le poţi afla despre noul tău iubit uitându-te în frigiderul lui

Toata lumea stie ca prima vizita acasa la persoana cu care ai inceput o relatie sau macar esti in perioada de dating este relevatoare, caci iti ofera indicii inedite cu privire la stilul de viata al acesteia, la personalitatea sa si la aspiratiile sale.

Este clar ca o garsoniera neingrijita spune altceva decat un apartament de doua camere, curat si elegant mobilat, la fel cum lipsa unui aragaz sau nicio carte in casa arata trasaturi de caracter, de educatie si de stil de viata total diferite.

Insa, dintre toate, frigiderul este cel care „spune” cele mai multe. Acesta este o utilitate pe care orice om o foloseste, indiferent de statut social, de educatie, de venit sau de stil de viata. Nu conteaza intr-atat calitatea frigiderului, cat conteaza cu ce este umplut. Din continutul frigiderului, o femeie care este in prima sa vizita la noul iubit acasa poate afla lucruri noi despre acesta.

Continuarea pe Lyla.ro.