Lucruri nespuse despre SEX pe care trebuie să le ştii

Ideea de sexualitate şi intimitate dintre oameni are o dinamică susţinută şi mereu se schimbă şi aduce noi valenţe în vieţile noastre. Sunt momente în existenţa fiecăruia în care suntem avizi după sex şi ideea de intimitate cu partenerul, pe când în alte momente nu ştim cum să fugim mai repede şi să evităm sexul.

RomaniaTV.net
11 oct. 2012, 20:44
Lucruri nespuse despre SEX pe care trebuie să le ştii

Într-o relaţie pe termen lung, sexul poate deveni ceva foarte plictisitor, dacă nu avem grijă mare să nu ajungem în această situaţie.

În principiu, ingredientele pentru o relaţie sexuală de succes sunt două: dragostea şi pasiunea. Dacă, în ciuda trecerii timpului, vă iubiţi în continuare şi vă simţiţi atraşi unul de celălalt, înseamnă că sunteţi pe drumul cel bun. În caz contrar, iată câteva secrete care v-ar putea da o mână de ajutor în acest sens.

1. Sexul nu înseamnă doar atracţie fizică, dar…

Cu toţii ştim că un aspect plăcut al fizicului nostru contează foarte tare într-o relaţie. Cu cât arăţi mai bine, cu atât mai sexy te simţi şi tu şi, implicit, partenerul va avea aceeaşi senzaţie în ceea ce te priveşte. Ai grijă de felul în care arăţi şi încearcă să oferi celui de lângă tine o imagine cât mai plăcută.

2. Eşti sexy dacă primeşti atenţia celor din jur

Da, cu cât mai mulţi admiratori ai, cu atât devii mai sexy în ochii partenerului. Când o mulţime de complimente se îndreaptă către tine, partenerul realizează valoarea ta exactă. Sigur, dacă relaţia e veche, partenerii încep să considere că totul li se cuvine şi că oricum vă aparţineţi unul altuia şi atunci efectul complimentelor din partea celorlalţi se diminuează. Dar oricum nu strică din când în când să stârnim un pic de gelozie în cuplu.

Citeste continuarea pe Sfatulparintilor.ro