Lucruri pe care oamenii deştepţi nu le fac în dragoste

Oamenii deștepți au aceleași nevoi ca ceilalți. Vor să fie iubiți, înțeleși și plăcuți pentru ceea ce sunt. Au grijă, însă, să rămână în relații sănătoase și nu se compromit cu ușurință. Vezi 7 lucruri pe care oamenii deștepți nu le fac în dragoste.

13 oct. 2014, 10:59
Lucruri pe care oamenii deştepţi nu le fac în dragoste

Să fii deștept nu înseamnă doar să știi răspunsul la fiecare întrebare de cultură generală, ci să îți pese de ceilalți, să fii creativ, să știi când să lași de la tine și să îi apreciezi pe ceilalți. Oamenii deștepți știu cât de mici sunt în această lume uriașă, dar au încredere că sunt capabili să facă lucruri mărețe și nu se mulțumesc niciodată cu puțin.

Nu fug de singurătate

Oricât ar fi de îndrăgostiți, oamenii deștepți știu să se retragă, atunci când simt că nu sunt doriți de persoana iubită. Nu rămân într-o relație, doar pentru că le este teamă să treacă printr-o despărțire și nu se întorc acolo unde nu au fost apreciați.

Citeşte şi Horoscop: Zodiile care au parte de cele mai multe dezamăgiri în dragoste
 
Nu se lasă influențați de trecut

Oamenii deștepți știu că, uneori, suferința face parte din evoluția lor spirituală și nu se lasă influențați de ea în relațiile viitoare. Nu își judecă iubitul/iubita prin prisma fostului/fostei și nu le este teamă să iubească din nou. Ei lasă trecutul în urmă, pentru că știu că ce a fost este întotdeauna diferit de ce va fi.

Continuarea pe Unica.ro.