Lucruri pe care să nu le faci niciodată la prima întâlnire

Cu toatele am avut la un moment dat o întâlnire grozavă, care promitea multe, dar la finalul căreia am reuşit s-o dăm în bară magistral, ba cu un comentariu nepotrivit, ba cu o atitudine care se voia cool sau plină de spirit şi care a sfârşit prin a-l alunga pentru totdeauna pe bărbatul perfect.

RomaniaTV.net
02 apr. 2014, 19:47
Lucruri pe care să nu le faci niciodată la prima întâlnire

Mai ales dacă ţi-ai pus multe speranţe într-o nouă relaţie şi crezi că el ar putea fi omul visurilor tale, e uşor să comiţi o gafă şi să strici lucrurile permanent. Potrivit site-ului Handbag.com, există câteva lucruri la care trebuie să fii atentă şi pe care să le eviţi cu orice preţ, pentru că altfel rişti să nu mai ai parte şi de a două întâlnire.

1. Nu fă gesturi prea familiare

E prima oară când ieşiţi împreună, îl plăci foarte mult şi te simţi grozav în compania lui. E arătos, deştept, câştigă bine, are casă şi maşină… ce mai, deja te vezi în rochie albă, păşind graţios spre Starea Civilă! Oricât de captivant e filmul pe care îl rulezi în minte, e cazul să revii cu picioarele pe pământ şi să-ţi aminteşti că sunteţi abia la prima întâlnire şi că se pot întâmplă multe până la finalul serii. Chiar dacă totul pare să meargă strună, asta nu înseamnă că nu lucrurile nu pot deveni rapid foarte ciudate (mai ales pentru el!). Aşa că înfrânează-ţi entuziasmul (oricât de mult îţi vine să-i sări în braţe) şi încearcă să nu faci gesturi prea familiare, care să trădeze la ce te gândeşti tu de fapt. E în regulă dacă îi atingi uşor braţul, că din întâmplare, în timp ce staţi de vorba; nu e în regulă dacă îi plonjezi în poală şi începi să îi muşti uşor lobul urechii. Încă un lucru: evita să îl întrebi lucruri prea personale (dacă are un istoric de boli mintale în familie sau dacă spermatozoizii lui au o motilitate bună) – ştiu că tu plănuieşti viitorul unei întregi dinastii, dar e prematur să te gândeşti la asta şi rişti să îl sperii.

Citeşte mai mult pe sfatulpărinţilor.ro.