Lucruri pe care să nu le spui niciodată soţului

Traim vremuri nu prea bune. Sunt o multime de probleme la care trebuie sa ne gandim, la munca se reduc lefurile sau chiar se concediaza, la piata alimentele sunt din ce in ce mai scumpe, la fel si facturile. Si lista poate continua... Iar pe fondul unor astfel de frustrari materiale, daca femeia mai spune si cateva cuvinte „potrivite" ca sa-si irite sotul, nu-i de mirare ca certurile sunt din ce in ce mai dese. Oricat de mare ar fi fost iubirea dintre voi, la un moment dat aceasta va disparea.

17 iun. 2017, 18:50
Lucruri pe care să nu le spui niciodată soţului

Iata cateva lucrurie pe care n-ar trebui sa i le spui niciodata sotului, astfel incat macar armonia din familie sa nu va lipseasca.

1. Semeni leit cu taica-tu!
Daca-ti critici sotul ca n-a facut ceva, exact asa cum face si tatal lui, este posibil sa-si imagineze ca in ochii tai el a mostenit toate defectele familiei din care provine. Chiar daca stii ca socrul tau are obiceiul sa nu-si ridice farfuria, iar sotul tau face si el chestia asta, ia-l pe ocolite: „Draga, dupa ce termini de mancat, te rog sa ma ajuti sa strangem masa!”. In acest fel, nu numai ca l-ai facut sa-si ia farfuria de la masa, dar nici nu i-ar ranit sentimentele.

2. Cand ai de gand sa-ti cauti altceva de lucru?
In loc sa-l presezi sa-si caute un nou loc de munca, ar fi bine, mai intai sa te gandesti ce nu-ti place la actualul. Petrece prea mult timp la birou? Nu aduce suficient de multi bani acasa? N-a avansat in cariera dupa cum te-ai fi asteptat tu? Inainte sa-i spui ceva care sa-l jigneasca, mai bine discutati deschis ce ar trebui facut, explica-i cum vezi tu lucrurile si asculta si parerea lui. In plus, n-ar trebui sa uiti ca, oricum, in vremurile pe care le traim e cam greu sa-ti gasesti un loc de munca mai avantajos, in conditiile in care si asa se da afara de peste tot.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO