Lucruri pe care să nu le spui niciodată unui bărbat

Să fii îndrăgostit este, cu siguranţă, cea mai frumoasă stare din lume, cu tot ce implică ea.  Însă adesea se pot crea situaţii delicate între parteneri, în sensul în care femeia spune deschis anumite chestii în urmă cărora un bărbat se poate simţi jignit; partenera nu înţelege ce anume îl jigneşte şi de aici apar momentele încordate. Iată câteva lucruri pe care să nu le spui niciodată partenerului tău.

03 aug. 2013, 20:09
Lucruri pe care să nu le spui niciodată unui bărbat

1. Eşti băiatul mamei!

Cei mai mulţi dintre bărbaţi rămân, de-a lungul vieţii, „băietul mamei”; este un fapt cunoscut, însă nu trebuie să subliniezi că vezi şi ştii asta. Şi oricum nu e nimic negativ în acest statut: în fond, mama e cea care i-a dat viaţă, cea care l-a hrănit, educat şi crescut, că tu să-l iubeşti azi aşa cum e.

Ca atare, nu-ţi imagina că propriul fiu îşi poate ignora complet mama sau o poate trata ca un animăluţ de companie. Majoritatea băieţilor ţin enorm de mult la mame, aşa cum şi tu îţi iubeşti părinţii, de fapt. Însă nu le place să le spui că se ţin de fusta mamei şi la vârste adulte; aşa că încearcă să nu cazi într-una dintre cele mai mari greşeli pe care le poate face o femeie într-o relaţie.

2. Începi să cheleşti

Bărbaţii încep să chelească la un moment dat: unii mai devreme, alţii mai târziu. Dar ia gândeşte-te, tu cum te-ai simţi dacă ţi s-ar spune: hei, graso, mai uită-te în oglindă şi ia măsuri neapărat, că ţi-au apărut noi colăcei în jurul burţii! De altfel, eşti cam cât Canada de mare! Cei mai mulţi bărbaţi sunt mai sensibili decât vor să arate atunci când vine vorba despre părul lor. Îi loveşti acolo unde îi doare dacă faci asemenea observaţii despre podoabă lor capilară.

3. Trebuie să avem o discuţie

Aceste cuvinte le provoacă agitaţie mare, fiindcă e clar că sunt probleme care plutesc în atmosferă. Şi dacă el e sigur că n-ar avea, teoretic, de ce să-şi facă griji, tot devine agitat şi preocupat, mai ales că nu ştie ce-l aşteaptă şi despre ce e vorba cu adevărat. Pentru ei aceste cuvinte înseamnă dramă, complicaţii şi poate chiar lacrimi, chestiuni cu care nu sunt obişnuiţi şi cărora nu prea ştiu cum să le facă faţă.

4. Întotdeauna faci aşa!

Este un mesaj negativ care nu înseamnă decât că, de fapt,  niciodată nu se va schimba şi niciodată nu învaţă nimic din greşelile pe care le repetă la nesfârşit! Nici un bărbat nu vrea să audă aşa ceva! Mai ales dacă te referi la chestiuni vechi de 20 de ani, care nu-şi au rostul în nicio discuţie prezentă.

Citeşte continuarea pe http://sfatulparintilor.ro/problemesex/sfaturi-sex/8-lucruri-pe-care-sa-nu-le-spui-niciodata-partenerului-tau/