Lucruri pe care trebuie să le faci neapărat ca să nu vă despărţiţi

Sunt o gramadă de liste pline de clişee care îţi spun ce să faci la un moment dat sau altul, îţi arată cum e mai bine să trăieşti, ce cale sa urmezi şi ce să nu ratezi sub nicio forma în viaţă.

RomaniaTV.net
01 apr. 2014, 05:07
Lucruri pe care trebuie să le faci neapărat ca să nu vă despărţiţi

Vom incerca sa scapam insa de acele clisee si, in cele ce urmeaza sa notam cateva dintre cele mai importante lucruri pe care sa le faci pana nu e prea tarziu.

1: Bucura-te de momente placute cat de des poti.

De fiecare data cand te distrezi si experimentezi noi si noi lucruri care sa te faca sa te bucuri de viata  — sa te dai cu un  a roller-coaster sau sa dansezi pana la 5 dimineata— 2 elemente chimice esentiale sunt produse in creier.

Acestea sunt dopamina si norepinefrina care mimeaza oarecum senzatia pe care o simti si atunci cand esti indragostita nebuneste. Daca ai in gasca prietene care dau mereu petreceri sau te invita in aventuri nebunesti, excursii interesante si evenimente deosebite, probabil ca esti obisnuita deja cu o viata activa si plina de peripetii. Dar, pe masura ce timpul trece, acei prieteni nu vor fi intotdeauna langa tine si, daca nu esti atenta, viata ta ar putea deveni extrem de plictisitoare si casnica in cativa ani. Acest lucru este insa de neconceput, fara activitatile care sa pompeze acele chimicale despre care am vorbit mai sus, viata ta avand de suferit. Solutia? Fa-ti cat mai des planuri pentru activitati cat mai incitante.

Continuarea pe Lyla.ro