Lucruri surprinzătoare despre infidelitate

Crezi că poţi să-ţi dai seama când soţul este infidel? Dacă este nefericit cu relaţia pe care o are va călca strâmb, nu-i aşa? Nu neapărat, spun specialiştii. Potrivit unui studiu realizat de către Rutgers University, 56% dintre bărbaţii care au aventuri au susţinut că erau fericiţi în căsnicie. Şi deşi se declarau mulţumiţi cu ceea ce aveau se culcau cu alte femei.

RomaniaTV.net
24 oct. 2012, 20:29
Lucruri surprinzătoare despre infidelitate

Iată cum explică psihologii acest fenomen, dar şi alte mituri despre infidelitate.

1. Cei mai mulţi dintre bărbaţi îşi iubesc soţiile, deşi sunt infideli

Bărbaţii care înşeală îşi iubesc în continuare soţiile, însă nu sunt satisfăcuţi de actuala stare a lucrurilor.

„Infidelitatea apare, de obicei, în faza de iubire prietenească, când cuplul are deja copii şi consolidează ceea ce au construit împreună. Şi în vreme ce el este mulţumit de multe aspecte ale vieţii sale de cuplu, îi lipseşte romantismul de la începutul relaţiei. Deşi, se credea că doar femeile sunt cele care se plâng de acest aspect şi bărbaţii sunt afectaţi de dispariţia romantismului. De obicei, bărbaţii suferă în tăcere, după care încep să caute în altă parte”, susţine psihologul Andra Brosh.

2. Bărbaţii au aventuri cu femei pe care le cunosc

În general adulterinii nu aleg femei din cluburi de noapte. „Primul meu soţ m-a înşelat cu o prietenă din copilărie. Familia lui şi familia ei au fost apropiate mereu aşa că n-au pierdut niciodată legătura”, marturiseste o femeie.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro

Vezi şi Sfaturi pentru a trece peste INFIDELITATEA PARTENERULUI