Ludovic Orban a răbufnit la adresa lui Florin Iordache: O cârpă de şters pe jos a lui Liviu Dragnea

Ludovic Orban, liderul PNL, a lansat un atac dur la adresa deputatului Florin Iordache, pe care l-a numit "cârpa de şters pe jos a lui Liviu Dragnea".

02 oct. 2019, 13:30
Ludovic Orban a răbufnit la adresa lui Florin Iordache: O cârpă de şters pe jos a lui Liviu Dragnea

“Din nou s-a dovedit că Florin Iordache nu este altceva decât o cârpă de şters pe jos a lui Liviu Dragnea şi că în continuare acţionează la comenzile lui Liviu Dragnea. PSD-ul nu a avut încredere să-l lase pe preşedintele Camerei Deputaţilor să conducă şedinţa, pe domnul Ciolacu, şi l-a trimis pe soldatul japonez care continuă să lupte pentru Dragnea în Parlamentul României, pe penibilul şi dezastruosul Florin Iordache”, a declarat liderul PNL, citat de News.ro.

Ludovic Orban a subliniat că Opoziţia a pus PSD “în situaţia să înţeleagă că nu pot să-şi bată joc de democraţie şi că nu pot să calce în picioare.

Citeşte şi: Şedinţa Parlamentului dedicată citirii moţiunii de cenzură, închisă. Votul, amânat joia viitoare

Conducerea Parlamentului a negociat ca textul moţiunii să fie citit joi, iar dezbaterea şi votul vor avea loc joia viitoare.

„Mâine citim moţiunea şi joia viitoare vom face votul”, a spus Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei, precizând că toată lumea a fost de acord cu acest program.