Ludovic Orban a aşteptat 10 minute ca să voteze: Am votat pentru candidaţii care îmi garantează că pot îmbunătăţi viaţa oamenilor

Ludovic Orban a votat la prima oră a dimineţii. Premierul a stat la coadă pentru a putea intra în secţia de vot. După ce şi-a exercitat dreptul de vot, Orban a spus că a votat pentru pentru oamenii care îi garantează că pot îmbunătăţi viaţa în comunităţile locale. 

RomaniaTV.net
27 sept. 2020, 04:41
Ludovic Orban a aşteptat 10 minute ca să voteze: Am votat pentru candidaţii care îmi garantează că pot îmbunătăţi viaţa oamenilor

„Întreg conceputul nostru de campanie a fost de creștetera nivelului de trai, de dezvotare a comunităților locale prin proiecte și investiții. Am votat pentru candidații care îmi oferă garanția că se oferă astfel de condiții. „, a declarat Ludovic Orban la ieşirera de la vot. 

Premierul a afirmat în fața jurnaliștilor că era pregătit să aștepte și mai mult la coadă, precizând că „regulile se respectă”.

„Eram pregătit să stau și mai mult. Sigur, oamenii ar trebui să urmărească cum e procesul și se poate vota pe parcursul întregii zile. I-am rugat și am și luat legătura cu președintele AEP, mă duc acum la sediul MAI, să aibă grijă să fluidizeze pe cât posibil votul astfel încât durata de așteptare să fie cât mai mică”, a mai spus Ludovic Orban.

Ludovic Orban a ajuns la vot, la ora 8. Premierul stă la coadă pentru a putea ajunge la urne. În fața sa, sunt cel puțin zece oameni, care însă nu au avut nicio reacție când l-au văzut.

Un tânăr în scaun cu rotile care a mers însoțit la vot i-a reproșat lui Orban că nu are rampă specială și a făcut cerere de mai multe zile, însă nimănui nu i-a păsat.

Premierul Ludovic Orban a întâlnit, recent, în judeţul Argeş, un bărbat aflat într-un scaun cu rotile şi l-a întrebat: ”Ce viteză prinde?”. Momentul a fost suprins în imagini, Gestul premierului este intens criticat pe reţelele sociale.