Ludovic Orban ameninţă: Zilele lui Dragnea în fruntea Camerei sunt numărate

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, afirmă că demiterea preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, este prioritate zero pentru PNL, în contextul în care "ultima mojicie făcută de Dragnea umple paharul", referindu-se la faptul că Dragnea a chemat la baie un jurnalist. Orban spune că acest lucru arată atitudinea şefului PSD faţă de presa independentă, "care îndrăzneşte să critice sau să pună întrebări incomode, atitudine de cenzor comunist", şi adaugă: "Zilele lui Dragnea în fruntea Camerei sunt numărate. Vom face ceea ce trebuie cât de curând", potrivit news.ro.

RomaniaTV.net
16 feb. 2019, 10:40
Ludovic Orban ameninţă: Zilele lui Dragnea în fruntea Camerei sunt numărate

Ludovic Orban afirmă, într-o postare pe Facebook, că demiterea lui Liviu Dragnea este prioritate zero pentru PNL.

„Ultima mojicie făcută de Dragnea umple paharul. Să chemi la baie un jurnalist care te întreabă de nerealizarea promisiunilor electorale arată un comportament de interlop, de mardeiaş de la colţul străzii. Arată, de asemenea, atitudinea şefului PSD faţa de presa independentă, care îndrăzneşte să critice sau să pună întrebări incomode, atitudine de cenzor comunist”, susţine Orban.

Potrivit acestuia, devine o obligaţie morală pentru orice parlamentar să voteze „scoaterea de pe faţa Parlamentului a acestui furuncul care desfigurează imaginea forului democratic cel mai reprezentativ”.

„Zilele lui Dragnea în fruntea Camerei sunt numărate. Vom face ceea ce trebuie cât de curând”, afirmă Ludovic Orban.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost întrebat, vineri, de un jurnalist despre autostrăzile promise în programul de guvernare, Dragnea spunând că nu vrea să răspundă şi invitându-l pe jurnalist în baie.

Întrebat de jurnalistul Alex Dima de la Pro Tv dacă are un sentiment de frustrare pentru că promisiunile electorale nu au fost îndeplinite, Liviu Dragnea spune iritat: „Aşa se fac interviurile? Vii cu mine în baie?“ Liderul PSD repetă de mai multe ori această invitaţie.