Ludovic Orban, anunţ de ultimă oră despre pensii: Vrem să reparăm inechităţile din domeniul pensiilor

Publicat: Marţi, 03 Decembrie 2019 11:08 // Actualizat: Marţi, 03 Decembrie 2019 12:10 // Sursa: romaniatv.net

Premierul Ludovic Orban anunţă că, "în baza unei analize pe termen mediu şi lung a sustenabilităţii sistemului de pensii", se doreşte pregătirea unui proiect de lege care să repare toate inechităţile din acest domeniu. Cea mai nouă lege a pensiilor, recent promulgată, a fost elaborată în mandatul Olguţei Vasilescu în fruntea ministerului Muncii, iar deviza a fost repararea inechităţilor din domeniu.

Foto: gov.ro

"Evident, la nivelul Ministerului Muncii doamna ministru construieşte o echipă care să evalueze toate lucrurile injuste, anormale, care există în legislaţia în domeniul pensiilor, care sunt foarte multe. Vrem să pregătim în mod serios şi în baza unei analize pe termen mediu şi lung a sustenabilităţii sistemului de pensii (...) vrem să pregătim un proiect de lege care să repare toate aceste inechităţi", a declarat Ludovic Orban, citat de Agerpres.

Prim-ministrul a vizitat marţi Ability Hub, un centru care asistă persoane cu dizabilităţi să îşi găsească un loc de muncă. În acest context, preşedintele Consiliului Naţional al Dizabilităţii din România, Daniela Tontsch, a vorbit despre problema îngheţării pensiilor persoanelor cu dizabilităţi.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
legea pensiilor Ludovic Orban Ministerul Muncii pensii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
04 dec 17:33
Răspunde | Votează email 0 email
Cetatean
Rezolvati inechitatile dintre pensiile de 10000 de euro si pensiile de 200, sunt diferente de 50 de ori!
Nu e posibil ca unii sa profite de sistemul defectuos legislativ si lunar sa primeasca 10000 de euro pe luna,adica 120000 o suta douazeci de mii pe an.
1
EUR
4.8426
RON
30 May
noapte 10 °
zi 24 °
Ultimele joburi adaugate
24 H