Ludovic Orban, apel către români înainte de weekend: Să fim responsabili şi să ne păzim de acest virus pervers

Se anunță un nou weekend aglomerat la malul mării, iar Ludovic Orban a făcut un nou apel către români, în contextul numărului mare de cazuri de coronavirus din ultimele zile. Premierul îi îndeamnă să fie responsabili şi să respecte normele de protecţie sanitară. 

RomaniaTV.net
24 iul. 2020, 07:53
Ludovic Orban, apel către români înainte de weekend: Să fim responsabili şi să ne păzim de acest virus pervers

Premierul recomandă românilor să respecte normele de protecţie sanitară, pentru a limita răspândirea coronavirusului. 

„Să se protejeze, să respecte normele de protecţie sanitară. Sunt lucruri simple. (…) Dacă ne îmbolnăvim, ducem boala acasă şi îi îmbolnăvim, în primul rând, pe cei dragi. (…) Trebuie să fim responsabili şi să ne păzim de acest virus pervers. Nu e cazul să ne gândim la relaxare, dar nu ne dorim nici restricţii şi, mai ales, nu ne dorim să mai afectăm economia în niciun fel. Economia trebuie să funcţioneze, în fiecare săptămână adoptăm toate actele normative pentru a transpune în practică planul de relansare economică”, a transmis Ludovic Orban. 

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, joi, 1112 noi cazuri de coronavirus, pe teritoriul României fiind confirmate până în prezent 41.275 de cazuri. La ATI sunt internați 285 de pacienți, iar 25 de persoane au murit.

 Citeşte şi ALDE, atac dur la Guvernul Orban: „Băieţi, dacă furaţi mai puţin, atunci aţi avea bani pentru a testa toţi românii!”