Ludovic Orban, atac direct la adresa lui Iohannis: „Să faci promovare la golf în situaţia actuală, mi s-a părut total deplasat”

Ambasada Suediei nu a fost singura care a criticat pledoaria pentru non-exclusivistul golf făcută de preşedintele României. Liderul PNL Ludovic Orban a atacat şi el discursul lui Iohannis, cu deosebirea că nu s-a pierdut în nuanţe.

19 sept. 2021, 19:41
Ludovic Orban, atac direct la adresa lui Iohannis: „Să faci promovare la golf în situaţia actuală, mi s-a părut total deplasat”

Ludovic Orban cataloghează drept „total deplasat” gestul preşedintelui Klaus Iohannis de a promova golful ca sport, el arătând că acesta este un sport accesibil unor categorii de persoane, şi nu tuturor, aşa cum a afirmat preşedintele. Orban a subliniat că pentru practicarea golfului este de asemenea nevoie nu doar de „anumit nivel” al veniturilor, ci şi de timp.

„Nu joc golf. Chiar să faci promovare la golf în situaţia actuală, mi s-a părut total deplasat”, a afirmat Ludovic Orban duminică după amiază, într-o emisiune la B1 Tv, întrebat dacă preferă golful sau sporturile de echipă. De asemenea, întrebat dacă în opinia sa golful este un sport accesibil, Orban a răspuns că pentru practicarea acestui sport este nevoie de un anumit nivel al veniturilor şi de timp.

„Toată lumea a demonstrat contrariul. Accesibil celor care au un anumit nivel de venit, care este un venit peste medie şi celor care au timpul necesar pentru a putea să practice golf”, a adăugat Ludovic Orban.
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă, la evenimentul organizat de compania Dacia Renault cu prilejul decernării premiilor Cupei de Golf „Paul Tomiţă”, că golful, un sport care nu e deloc exclusivist şi care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, se poate practica la orice vârstă, încurajând pe cât mai mulţi să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacţii.

Ambasada Suediei, postare amuzantă după ce Iohannis i-a îndemnat pe români să facă golf VIDEO

”Mă bucur să întâlnesc aici atâţia oameni pasionaţi de golf, un sport care nu este deloc exclusivist şi care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, de a face mişcare, mai ales în acest context pandemic care face dificilă practicarea multor sporturi. Golful se poate practica la orice vârstă şi încurajez pe cât mai mulţi să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacţii”, a afirmat preşedintele.

 

Ludovic Orban, atac în termeni duri şi împotriva lui Cîțu: „Deja e penibilă sintagma echipa câștigătoare: seamănă cu o juntă”

Nu aș vrea să ne trezim la Congresul acesta că toată lumea o să vină și o să își strige revolta față de bătaia de joc pentru munca și rezultatele a fiecăruia dintre noi care am ridicat împreună Partidul Național Liberal”, a punctat Ludovic Orban, pe pagina sa de Facebook.

Nu pot să pronunț sintagma echipa câștigătoare, deja e penibilă și râde toată lumea de ei. Asta nu-i echipă câștigătoare. Asta seamnănă cu o juntă, cu o armată de ocupație care calcă în picioare în fiecare zi regulile democratice din partid, care calcă în picioare toate normale de bun simț care trebuie să caracterizeze relațiile interumane dintre noi, care încearcă să obțină susținerea pentru un candidat care, devine din ce în ce mai evident, că nu-l vrea aproape nimeni.

Sondaj CURS: PSD 36%, PNL – 19%, AUR – 14%, USR PLUS – 11%
Cum? Prin amenințare, prin presiuni, prin scoaterea din funcții publice a celor care au curajul și bărbățția să recunoască pe față că mă sprijină”, a spus Ludovic Orban.

https://www.facebook.com/watch/?v=375423157587436&t=0