Ludovic Orban: Cuc, o ciorbă reîncălzită. La Suciu nu văd mare lucru

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat că Răzvan Cuc este o "ciorbă reîncălzită" la Ministerul Transporturilor şi că nu vede deocamdată "mare lucru" la Daniel Suciu, numit ministru al Dezvoltării.

RomaniaTV.net
21 feb. 2019, 20:14
Ludovic Orban: Cuc, o ciorbă reîncălzită. La Suciu nu văd mare lucru

„O ciorbă reîncălzită (n.r. Răzvan Cuc). Despre Daniel Suciu, singurul lucru pe care îl ştiu este că a candidat în judeţul Bistriţa, la Primăria oraşului Sângeorz-Băi şi a luat o bătaie nasoală de la candidatul PNL, actualul primar, Traian Ogâgău. După ce a încasat-o, s-a trezit din pumni şi Dragnea vede în el ceva, nu ştiu ce poate vedea în el, eu deocamdată nu văd mare lucru. (…) Posibil (n.r. să vadă ochii albaştri ai lui Vasile Dîncu), mai ales că Dragnea are o datorie faţă de Vasile Dîncu, întrucât l-a păcălit că-l pune prim-ministru şi până la urmă l-a lăsat cu ochii în soare. Dar văd că domnul Dîncu, după şase luni de supărare, i-a trecut”, a declarat Ludovic Orban joi seara, la B1 Tv.

El a mai afirmat că aşteaptă ca premierul Viorica Dăncilă să-l demită pe Narcis Neaga din funcţia de director general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

„Până să vorbim de cei 180 de km noi de autostradă promişi de Vasilica Viorica Dăncilă, de la Vasilica Viorica Dăncilă aştept ca să-l demită pe Narcis Neaga, pentru că primul-ministru a declarat că dacă nu sunt finalizaţi 100 km până la finele anului 2018, îl va demite pe Narcis Neaga şi Narcis Neaga este bine mersi în continuare. Cei 100 de km sunt o glumă proastă”, a spus Ludovic Orban.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretele pentru numirea în funcţie a lui Vasile-Daniel Suciu, propus ca viceprim-ministru şi ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, şi a lui Alexandru-Răzvan Cuc, propus pentru Ministerul Transporturilor.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă i-a transmis miercuri preşedintelui Klaus Iohannis propunerile de numire a miniştrilor la Dezvoltare Regională şi Transporturi.