Ludovic Orban, despre Florin Cîţu: „Între noi nu va exista nicio fisură”

Liderul PNL, Ludovic Orban, afirmă că participă împreună cu premierul Florin Cîţu la şedinţele coaliţiei şi împreună iau "practic toate deciziile importante", chiar dacă ei doi vor fi în competiţie în partid. "(...) între noi nu va exista nicio fisură pentru că avem un program de guvernare care trebuie pus în practică", susţine Orban.

30 mai 2021, 23:31
Ludovic Orban, despre Florin Cîţu: „Între noi nu va exista nicio fisură”
Ludovic Orban, afirmă că participă împreună cu Florin Cîţu la şedinţele coaliţiei

Ludovic Orban, despre Florin Cîţu. „Strategia de vaccinare a trebuit permanent adaptată, asta este adevărul, urmărind modul în care se derulează campania de vaccinare, în anumite zone, pe anumite categorii de vârstă, permanent a trebuit adaptată această strategie de vaccinare la realitatea din teren. (…)

Şi premierul Florin Cîţu, şi eu susţinem campania de vaccinare şi susţinem sloganul «Împreună învingem pandemia»„, a declarat Ludovic Orban, duminică, după o vizită la centrul de vaccinare deschis la Sala Palatului, în cadrul Maratonului Vaccinării de la Bucureşti.

Citeşte şi: Rareş Bogdan, după ce Orban l-a acuzat de trădare: „PNL are nevoie de o reîmprospătare”

Ludovic Orban, despre Florin Cîţu

Întrebat dacă această campanie internă va afecta în vreun fel, Orban a replicat: „Important e să-şi facă treaba„.

Deci noi suntem concentraţi, chiar dacă există o competiţie, cum e firesc, pentru că din patru în patru ani avem alegeri interne în partid, chiar dacă e o competiţie, împreună cu premierul Cîţu luăm practic toate deciziile importante, împreună participăm la şedinţele coaliţiei şi între noi nu va exista nicio fisură pentru că avem un program de guvernare care trebuie pus în practică, avem campania de vaccinare care este vitală pentru revenirea la normalitate într-un termen cât mai scurt şi, evident, pregătirea PNRR-ului, care reprezintă un instrument esenţial pentru revenirea economică„, a afirmat Orban, potrivit News.ro.

Florin Roman scoate mizeria din PNL de sub preș

Deputatul PNL Florin Roman, susținător al candidaturii lui Florin Cîțu la șefia formațiunii și un aprig contestatar al lui Ludovic Orban, acuză practici neortodoxe în partid: „Vom avea competiție in PNL, iar asta e un lucru bun. Chiar dacă cineva și-ar fi dorit sa fie candidat unic. Sindromul Ceaușescu mai bântuie încă și ultimii mohicani, ai unei generații de politicieni fără scrupule!

Va fi o competiție in care lupta se da între trecut și viitor, între dezamagire și speranța. Pentru ca va fi o lupta! Pe care nu și-au dorit-o liberalii ce iubesc cu adevărat partidul, ci cei care vorbesc public de democratie, apoi pun mâna pe telefon și își amenință colegii. Lucrurile sunt simple: pana și retrograzii din PSD s-au lepădat de Nastase și Dragnea. Iar PNL are nevoie de un suflu nou in 2024!

Cât despre suferințe și trădări vom avea timp sa mai vorbim. In interiorul partidului! La fel și despre costurile unor blaturi personale, care au dat câștig de cauza doar unor liberali, ce se dau azi victime și îndrăznesc sa vorbească in numele întregului PNL.

In timp ce își puneau țuțerii in funcții și ii păstrau de pesediști și aldisti, in opoziție…dar la guvernare! In timp ce dădeau orice la noii parteneri de guvernare, pentru a scapa de liberali cu încredere, ca fostul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru. In timp ce primarii erau tradati, prin cedarea tuturor asilor din structura guvernului, necesari in dezvoltare locală.

Un PNL fără oameni ca Emil Boc, Gheorghe Flutur, Ilie Bolojan, Rares Bogdan, Dan Motreanu, președinți de CJ sau primari, si mulți alții, liberali de rând care nu s-au înclinat in fata PSD este ca un PNL fără aer. Așa ca, cel puțin eu, ma uit cu încredere la viitorul PNL și la Florin Citu! Doamne ajuta!”.