Ludovic Orban, despre intrarea medicului Rafila în PSD: „Cu o floare nu se face primăvară. PSD e retrograd „

Premierul României a reacționat în urma intrării în politică, de partea PSD, a medicului Alexandru Rafila. Liderul PNL a ținut să precizeze faptul că PSD nu se schimba cu o floare.

RomaniaTV.net
15 oct. 2020, 18:21
Ludovic Orban, despre intrarea medicului Rafila în PSD: „Cu o floare nu se face primăvară. PSD e retrograd „

Ludovic Orvab a declarat la Digi24 faptul că autoritățile nu urmăresc să ajungă într-un lock-down și urmărește permanent un echilibru în măsurile luate.

Citește și: Ludovic Orban: „Problemele cele mai mari le avem la Bucureşti şi la Iaşi. Asistăm la o creştere a numărului de cazuri”

„Nu urmărim să ajungem la lock-down. Să știți că am văzut că e o creștere vizibilă a gradului de conformare a oamenilor. Sigur că există negaționiștii cu care nu se poate vorbi rațional. Peste tot există provocatori în astfel de grupuri. Mesajele pe care ei le transmit sunt împotriva interesului nostru general. Noi permanent am urmărit un echilibru în ce măsuri am luat” , a declarat premierul României.  

”S-a schimbat cu ceva PSD? Cu o floare nu se face primăvară. Locul domnului Rafila nu e în PSD. PSD rămâne PSD și e retrograd”, a declarat Ludovic Orban la Digi24.