Ludovic Orban: „Disponibilitatea mea pentru cooperare cu PMP și USR și cu oamenii de dreapta este totală”

Ludovic Orban, președintele partidului Forța Dreaptă, și Cătălin Drulă, președintele USR au participat astăzi La Liga Aleșilor Locali organizată de PMP. Acest eveniment a avut loc la Palatul Parlamentului.

29 oct. 2022, 21:57
Ludovic Orban: „Disponibilitatea mea pentru cooperare cu PMP și USR și cu oamenii de dreapta este totală”

Ludovic Orban, președintele partidului Forța Dreaptă, și Cătălin Drulă, președintele USR au participat astăzi a Liga Aleșilor Locali organizată de PMP. În fața aleșilor locali, Ludovic Orban a făcut câteva menționări.

Ludovic Orban, dispus să coopereze cu PMP și USR

„Disponibilitate a mea pentru cooperare cu PMP și USR și cu oamenii de dreapta este totală”, a declarat Ludovic Orban în fața aleșilor locali ai PMP.  La evenimentul cu pricina au fost invitați peste 500 de primari, vicepreședinți de consilii județene, viceprimari, consilieri județeni și locali PMP. Printre aceștia s-a numărat și Eugen Tomac care a menționat că cei care conduc țara în momentul de față au trădat. Mai mult acesta a spus despre Klaus Iohannis că a promis “România Educată” şi că ne-am trezit cu “România la fără frecvenţă”.

Doar o dreaptă curajoasă şi unită poate scăpa România din ghearele roşii ale frăţiei baronilor PSD şi PNL! De aceea m-a bucurat prezenţa la eveniment a preşedinţilor Uniunii Salvaţi România (USR) şi Forţa Dreptei, Cătălin Drulă şi Ludovic Orban.Cei care conduc astăzi destinele ţării ne-au trădat. Preşedintele Iohannis ne-a promis “România Educată” şi ne-am trezit cu “România la fără frecvenţă”.Cum să împrumuţi atât de mulţi bani şi să nu vrei să măreşti pensiile cu 25%, aşa cum a propus PMP, când avem o inflaţie istorică? PSD şi PNL nu vor să mărească pensiile şi salariile românilor, condamnându-i cu cinism la sărăcie şi dependenţă faţă de un stat pe care tot ei l-au monopolizat.Vreau să îl felicit pe colegul meu Marian Andronache, proaspăt ales preşedinte al Ligii Aleşilor Locali ai PMP, pentru moţiunea „Administraţia mai aproape de cetăţean”, a declarat Eugen Tomac.

Ludovic Orban a ținut să se fotografieze la evenimentul cu pricina  alături de  de Drulă și de președintele PMP, Eugen Tomac.

Citește și: Viktor Orban spune că „occidentul pro-război” ar trebui să plătească pentru reconstrucţia Ucrainei: „Am săpat o groapă pentru ruşi şi am căzut singuri în ea”

Citește și: Veste tristă în lumea muzicii, ne-a mai părăsit o legendă. Jerry Lee Lewis a murit la vârsta de 87 de ani