Ludovic Orban: „Este o zi istorică! Pentru prima oară de la Revoluţie, PNL învinge PSD-ul la alegerile locale”

Ludovic Orban a declarat că este o zi istorică pentru PNL, după ce a aflat rezultatul alegerilor locale. Premierul României susţine că este prima dată după 30 de ani când PNL-ul învinge PSD-ul. 

RomaniaTV.net
27 sept. 2020, 17:31
Ludovic Orban: „Este o zi istorică! Pentru prima oară de la Revoluţie, PNL învinge PSD-ul la alegerile locale”

„Le mulțumesc ca şi la aceste alegeri românii au fost exemplari și au suportat statul la rând, care din pacate a apărut ca urmare a necesității protejării sănătății. Pentru noi, ca Partid Naţional Liberal este o zi istorică, pentru prima oară de la Revoluție, după 30 de ani, PNL inregitrează o victorie clară la alegerile locale şi pentru prima oară PNL bate PSD-ul fără drept de apel”, a declarat Ludovic Orban.  

Am câștigat alegerile pentru Parlamentul European, alegerile prezidențiale și iată că astăzi reușim câștigarea alegerilor locale. Aceste victorii nu ne determină să ne bucurăm în mod excesiv. Ne vom bucura o zi, două, după care încarcați de răspunderea încrederii acordate de cetățenii români care au ales primarii PNL, consilierii PNL, ne apucăm de treabă. Oamenii ne-au votat pentru programe, pentru calitatea oamenilor, dar și să îmbunătățim viața în comunitatea locală. 
Ca premier, garantez susținerea pentru toate programele serioase, care duc la creșterea calității vieții, programe bazate pe investiții, pe soluții inteligente, pe digitalizare, care urmăresc atragerea de investiții.

Mă bucur enorm că am eliberat Bucureştiul. E o victorie pe care, hai să fim cinstiţi, foarte puţini o aşteptau. E o victorie clară care nu lasă loc de comentariii. bucureşenii în marea lor majoritate şi-au dorit o schimbare. Bucureştenii şi-au dorit să elibereze Bucureştiul de caracatiţa PSD. Victoria lui Nicuşor Dan e o victorie care e rezultatul unui efort depus de Nicuşor Dan vreme de cel puţin 12 ani de zile şi mai ales al unui program realist prezentat într-un mod onest, fără promisiuni deşarte şi angajamente care nu au niciun fel de bază”, a mai declarat Ludovc Orban. 

Ludovic Orban a votat la prima oră a dimineţii. Premierul a stat la coadă pentru a putea intra în secţia de vot. După ce şi-a exercitat dreptul de vot, Orban a spus că a votat pentru pentru oamenii care îi garantează că pot îmbunătăţi viaţa în comunităţile locale.

„Întreg conceputul nostru de campanie a fost de creștetera nivelului de trai, de dezvotare a comunităților locale prin proiecte și investiții. Am votat pentru candidații care îmi oferă garanția că se oferă astfel de condiții”, a declarat Ludovic Orban la ieşirera de la vot.