Ludovic Orban face anunţul aşteptat de toţi românii: „Nu vom majora taxe şi impozite” VIDEO

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri că în anul 2021, viitorul Guvern nu va crește taxe și impozite. Angajamentul lui Orban vine în contextul în care PSD a acuzat faptul că liberalii pregătesc creșterea taxelor și impozitelor după alegeri, pentru a echilibra deficitul bugetar.

RomaniaTV.net
30 oct. 2020, 09:19
Ludovic Orban face anunţul aşteptat de toţi românii: „Nu vom majora taxe şi impozite” VIDEO

„În ceea ce privește fiscalitatea, o spun din capul locului: nu vom majora taxe și impozite! Tot la 2 zile apare câte o nazdrăvănie a unora. Nu vom crește taxe și impozite, este împotriva obiectivului fundamental pe care îl are Guvernul, acela de a accelera dezvoltarea, noi nu dorim să punem piedici sau bariere.”, a spus Ludovic Orban.

Prezent, luni seară, într-o emisiune la B1 TV, liderul PSD, Marcel Ciolacu, a cerut din nou Executivului să prezinte proiectul de buget pentru anul următor înainte de alegerile parlamentare, el arătându-se ”ferm convins” că guvernul liberal va majora taxe, ”pentru că nu au veniturile”.

”Vrei să afle românii că le măreşti taxele după ce te votează? Nu-i păcăli, nu ţine totul ascuns! Nu-i păcăli şi după ce le-ai luat votul vii cu bugetul!”, a afirmat preşedintele PSD.