Ludovic Orban face anunţul înainte de moţiune: „E posibil să candidez pentru parlamentare”

Şeful Executivului a devoalat, marţi, strategia pe care o va urma în perioada următoare, informează Agerpres. Ludovic Orban este posibil să-şi depună candidatura la parlamentare.

RomaniaTV.net
04 feb. 2020, 17:27
Ludovic Orban face anunţul înainte de moţiune: „E posibil să candidez pentru parlamentare”

Premierul Ludovic Orban a vorbit, marți, despre strategia pe care o va urma partidul în perioada următoare și a anunțat că este posibil să candideze la parlamentare.

„Vom continua să provocăm majoritatea parlamentară astfel încât să îi obligăm practic să depună moțiuni de cenzură ca să nu se poată adopta proiectele de lege pe care ne angajăm răspunderea.

Obiectivul PNL este câștigarea alegerilor locale și parlamentare. În toate democrațiile, partidele care câștigă alegerile formează guvernul. Eu am fost votat ca și candidat pentru funcția de premier”, a declarat Ludovic Orban.

Întrebat dacă va candida la parlamentare, premierul a răspuns: „N-am luat încă o decizie, e posibil să candidez. E posibil să candidez pentru parlamentare”.

Citeşte şi: Dumitru Pelican, executat politic! A fost detaşat la Giurgiu după ce a atacat-o dur pe Violeta Alexandru: „Fac plângere la DNA!”