Ludovic Orban face gafă după gafă. Președintele PNL, surprins fumând în sediul partidului – FOTO

Ludovic Orban pare că nu poate să se abțină. Președintele PNL a fost surprins, încă o dată, fumând într-un spațiu închis.

16 sept. 2021, 16:41
Ludovic Orban face gafă după gafă. Președintele PNL, surprins fumând în sediul partidului – FOTO

Ludovic Orban face gafă după gafă. De această dată s-a întâmplat la o ședință de partid, cu reprezentanții PNL din Diaspora. Nu este prima oară când președintele PNL, Ludovic Orban, este surprins încălcând legea care interzice fumatul în spațiile publice închise.

Ludovic Orban face gafă după gafă. Președintele PNL, surprins fumând în sediul partidului

Deși a promis în fața tuturor că nu va mai face asta, liderul liberal face aceeași greșeală ori de câte ori are ocazia. Fumatul în spații închise a devenit o obișnuință pentru actualul șef al liberalilor și nu pare să mai deranjeze pe nici unul dintre apropiații săi.

Ultimele fotografii care au ajuns în posesia Evenimentului Zilei au fost făcute la o ședință de partid online, cu reprezentanții Diasporei, în sediul PNL din Modrogan. Într-una din imagini apare Ludovic Orban alături de doi dintre apropiații săi, Violeta Alexandru și Ionel Dancă. Cei trei membri ai PNL stau așezați, pe scaune, în fața unei măsuțe pe care se pot observa un teanc de hârtii, un telefon, un pahar mare de cafea sau suc, două brichete, două pachete de țigări și, ceea ce pare o scrumieră.

Cea de-a doua este aproape identică, cu Violeta Alexandru având o mână în dreptul feței și cu Ludovic Orban ținându-și țigara între două degete. Ionel Dancă privește, în continuare, concentrat spre telefonul mobil.

Aceasta este cel puțin a treia fotografie care apare în spațiul public, în care Ludovic Orban fumează într-o încăpere închisă și nu poartă mască de protecție sanitară.

Imaginea care a devenit celebră și a iscat multe controverse în spațiul public a apărut în urmă cu mai bine de un an și a fost făcută chiar în cabinetul lui Ludovic Orban pe vremea când era premier. Fotografia a fost realizată în plină pandemie, în timp ce majoritatea românilor erau obligați să poarte mască de protecție.

Imaginea a fost surprinsă, în biroul de la Guvern, la o reuniune prilejuită de aniversarea lui Ludovic Orban, pe 25 mai 2020. Fostul premier, apare cu o țigară în mână, înconjurat de un nor de fum, fără mască.

Citește și: Ludovic Orban nu o iartă pe Raluca Turcan. Ironie fină la adresa ministrului Muncii: Un președinte de partid e ‘full time’, nu ‘full option’