Ludovic Orban: În bătălia electorală care va urma în 2019, PNL va fi alături de Klaus Iohannis

PNL va fi alături de Klaus Iohannis în bătălia electorală care va urma în 2019, a afirmat sâmbătă preşedintele liberalilor, Ludovic Orban, care a salutat decizia şefului statului de a candida pentru încă un mandat de preşedinte al României.

RomaniaTV.net
23 iun. 2018, 13:08
Ludovic Orban: În bătălia electorală care va urma în 2019, PNL va fi alături de Klaus Iohannis

„PNL este alături de preşedintele României aşa cum a fost şi în 2014, când Klaus Iohannis a câştigat alegerile prezidenţiale, aşa cum PNL a fost alături de el în toţi anii trecuţi de la alegerea sa în funcţia de preşedinte. În bătălia electorală care va urma în 2019, PNL va fi alături de Klaus Iohannis”, a declarat Ludovic Orban, citat de Agerpres.

Preşedintele PNL a precizat că anunţul făcut de Klaus Iohannis, la o zi după decizia Comitetului Executiv al PSD de a-l susţine pe Liviu Dragnea, nu este întâmplător.

„Mă bucur că preşedintele României a făcut acest anunţ prin care a clarificat candidatura domniei sale pentru al doilea mandat, a doua zi după decizia CEx al PSD. Prin anunţarea candidaturii, Klaus Iohannis transmite un mesaj extrem de puternic către clanul lui Dragnea, şi anume mesajul că este hotărât să se bată pe viaţă şi pe moarte pentru a elibera România de pericolul uriaş care o pândeşte prin tentativa clanului lui Dragnea de a captura statul român. Preşedintele le arată foarte clar acestor indivizi că va fi un adversar redutabil pentru orice fel de proiect nedemocratic, ne-european pentru România, pe care le pun la cale”, a spus Ludovic Orban.

Preşedintele Klaus Iohannis şi-a anunţat sâmbătă, la Sibiu, o nouă candidatură la Preşedinţie.

Citeşte şi: Iohannis: Sunt ferm hotărât să candidez pentru încă un mandat de preşedinte al României. Este necesară o clarificare a intenţiilor mele


loading...