Ludovic Orban, în prima zi de şcoală: „Să luptăm împreună”

Preşedintele PNL a transmis mesaje politice subtile la începutul anului şcolar, făcând apel la unitate.

13 sept. 2021, 12:00
Ludovic Orban, în prima zi de şcoală: „Să luptăm împreună”

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a transmis, luni, un mesaj la începutul anului şcoar, în care afirmă că ultimii doi ani au fost dificili pentru toată lumea, iar încercările la care pandemia ne supune încă nu s-au încheiat. ”Lecţia cea mai importantă nu este cea în care citim, sau socotim, ci lecţia de zi cu zi în care învăţăm să fim împreună”, a transmis Orban.

”Ziua în care se întorc la şcoală copiii şi adolescenţii este una dintre cele mai frumoase şi mai importante dintr-un an (…) Aceşti ultimi doi ani au fost dificili pentru copiii noştri, pentru părinţii lor şi pentru profesorii lor, iar încercările la care pandemia ne supune încă nu s-au încheiat. Este important să înţelegem cu toţii că lecţia cea mai importantă nu este cea în care citim, sau socotim, desenăm sau descoperim un secret al naturii, ci lecţia de zi cu zi în care învăţăm să fim împreună. O lecţie pentru fiecare dintre noi, copii şi adulţi, în care suntem cu toţii deopotrivă elevi şi profesori”, a transmis, luni, Ludovic Orban.

Valeriu Stoica, fost preşedinte PNL: Criza politică nu poate fi deblocată decât prin demisia lui Cîțu. Dacă se aliază cu PSD, PNL va fi marele perdant din 2024

Acesta considră că ”este esenţial să fim uniţi şi să apărăm şansa fiecărui copil de-a învăţa, pentru că aceasta este cheia spre viitorul său dar şi spre viitorul societăţii întregi”.

”Mulţi copii încă se luptă în România cu lipsurile, cu sărăcia, pentru multe familii şcoala este un lux, o bătălie zilnică ce adesea este pierdută. Dacă vrem să avem un viitor să nu uităm că fiecare zi de şcoală este un pas către această ţintă, aşadar să luptăm împreună, pentru ca fiecare copil să poată păşi înainte”, a mai transmis preşedintele Camerei Deputaţilor.  

Secretarul general al PNL, avertisment pentru USR PLUS: Vom începe discuțiile de la zero în privința configurației guvernului, după Congres
”Un an bun le urăm cu drag elevilor mai mari sau mai mici, cărora le dorim din toată inima ca porţile şcolilor să rămână mereu deschise şi primitoare. Să lucrăm împreună pentru ca acest lucru să fie posibil în viaţa fiecărui copil”, a mai adăugat Ludovic Orban.


loading...