Ludovic Orban, nemulţumit de împărţirea din Guvern: Atribuţiile miniştrilor liberali sunt amputate

PNL a ieşit pe minus după alegerile din decembrie. Afirmaţia a fost făcută de deputatul Ludovic Orban, care consideră că atribuţiile miniştrilor liberali au fost "amputate" de pesedişti. El este de părere că cel care a negociat portofoliile ar fi trebuit să-i trimită pe social-democraţi la plimbare. 

04 feb. 2013, 20:50
Ludovic Orban, nemulţumit de împărţirea din Guvern: Atribuţiile miniştrilor liberali sunt amputate

„Atribuţiile miniştrilor liberali sunt amputate. Nu numai banii, e vorba de competenţe”, a declarat Ludovic Orban la România TV.

„Cum să fii ministrul transporturilor fără CNADNR? Cum poţi, ca ministru de interne, să nu ai prefecţii, să nu ai Doi şi-un sfert? Să-ţi ia toată partea de administraţie, deşi în mod tradiţional a existat o tendinţă de a unifica aceste două elemente? Cine a negociat din partea PNL, trebuia să zică „duceţi-vă acasă””, a spus Orban.  

Nu e prima dată când Ludovic Orban critică structura Guvernului. „Acum, odată ce s-a procopsit cu Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, Ministerul Marilor Proiecte se poate apuca de treabă: colonizarea planetei Marte, trimiterea cometei Halley în orbita stelei Alpha Centauri, mutarea găurii din stratul de ozon deasupra Chinei şi Indiei, dotarea Lunii cu scut antirachetă, etc. Mult succes, domnule Şova! Cât despre colegul meu de la Transporturi, îi doresc succes in activitate”, a comentat Orban pe pagina sa de Facebook.