Ludovic Orban: „Nici în perioada campaniei, cei care l-au susţinut pe Cîţu nu dădeau doi bani pe el. Iohannis e cea mai mare dezamăgire a mea”

Fostul premier şi preşedinte PNL Ludovic Orban a subliniat încă o dată că va pleca din partid în cazul în care liberalii vor merge la guvernare cu PSD.

20 nov. 2021, 14:25
Ludovic Orban: „Nici în perioada campaniei, cei care l-au susţinut pe Cîţu nu dădeau doi bani pe el. Iohannis e cea mai mare dezamăgire a mea”

„Mă deranjează că actuala conducere a PNL şi-a bătut joc de cei care au avut încredere în noi. Mă deranjează că PNL de azi este o copie nefericită a PSD”, a spus Ludovic Orban, la emisiunea În faţa ta, de la Digi 24.

Întrebat când a început actuala criză, care încă este departe de a se încheia, Orban a spus: „Criza politică a început pe 1 iunie, când Cîţu şi-a anunţat candidatura la preşedinţia PNL. Bănuielile mele că preşedintele vrea să aducă PSD la guvernare au început atunci. Iohannis este cea mai mare dezamăgire a mea”.

Citeşte şi Ludovic Orban: „Se duc la judecată să hotărască Iohannis. Asta e ţară democratică?”

Ludovic Orban nu crede în forța de lider a lui Florin Cîțu. „Nici în perioada campaniei pentru preşedinţia PNL, cei care l-au susţinut pe Cîţu nu dădeau doi bani pe el. Miza era să mă schimbe pe mine. Pentru că Iohannis ştia că eu nu voi accepta niciodată să merg cu PSD-ul. El nu vrea să se pensioneze după ce îşi încheie mandatul de preşedinte

Eu pe Cîţu şi pe Iohannis nu-i mai recunosc. Parcă le-a luat Dumnezeu minţile. Dar nu numai pe ei, şi pe alţii. Spre exemplu, pe Boc”.

Ştire în curs de actualizare.

Citeşte şi Ludovic Orban: „Pentru mine este o onoare că am fost executat de gaşca demolatoare condusă de Iohannis”