Ludovic Orban: Nu sunt de acord cu venirea traseiştilor. Stănişoară era un apropiat al lui Băsescu

Ludovic Orban contestă decizia de cooptare în partid a prim-vicepresedintelui PDL Mihai Stănişoară, considerând că "traseiştii" nu aduc nimic bun. Deputatul PNL a declarat pentru ziare.com că nu poate avea încredere în fostul consilier al lui Băsescu.

RomaniaTV.net
06 mart. 2013, 16:17
Ludovic Orban: Nu sunt de acord cu venirea traseiştilor. Stănişoară era un apropiat al lui Băsescu

„Ce să mai zic? Ca întotdeauna, nu sunt de acord cu venirea traseiştilor, mai ales că Stănişoară era un apropiat al lui Băsescu. Niciodată nu i-am privit cu ochi buni pe migratori, cei care schimba partidul. Câtă încredere să ai în cineva care vine alături de tine când eşti la putere?”, a declarat Orban .

„Normal că nu te întăreşti, aduci oameni pe care nu te poti bizui la nevoie. Niciodată nu pot să-i primesc cu braţele deschise pe cei care părăsesc un partid politic”, a adăugat fostul ministru al Transporturilor.

Prim-vicepreşedintele PDL Mihai Stănişoară şi-a dat demisia din PDL şi a trecut la PNL. Stănişoară a făcut anunţul înscrierii în PNL în cadrul unei conferinţe de presă, susţinută alături de liderul liberalilor, Crin Antonescu. Preşedintele PNL a anunţat că va propune conducerii partidului ca Stănişoară să devină vicepreşedinte la nivel naţional al PNL.