Ludovic Orban, o nouă ironie la adresa lui Iohannis: „Până nimerești găurile e un timp destul de îndelungat”

Ludovic Orban a catalogat drept „total deplasat” gestul preşedintelui Klaus Iohannis de a promova golful ca sport, el arătând că acesta este un sport accesibil unor categorii de persoane, şi nu tuturor, aşa cum a afirmat preşedintele. Luni a revenit cu un nou atac.

20 sept. 2021, 21:47
Ludovic Orban, o nouă ironie la adresa lui Iohannis: „Până nimerești găurile e un timp destul de îndelungat”

Președintele PNL, Ludovic Orban, a vorbit despre influența lui Klaus Iohannis în cadrul PNL. El este de părere că Iohannis nu a luat legătura în mod direct cu reprezentanții PNL pentru a influența alegerile din partid. Actualul lider PNL nu a evitat momentul și a lansat o nouă aluzie despre golf, sportul preferat de președintele Iohannis.

„Dacă voi avea vreo dovadă de intervenție în alegerile din PNL o voi face publică. Există probabil actori externi PNL-ului interesați de ce se întâmplă la PNL.

Colegii din PNL au primit mesaj special ca să nu aplaude mesajul președintelui (n.r.: face referie la ultima întâlnire a liberalilor înainte de congres). Sunt unii președinți de filială care înțeleg că așa trebuie să fie condus partidul.

Klaus Iohannis nu a dat mesaje publice de sprijinire a mea sau a lui Cîțu. E adevărat că unii președinți transmit mesaje că Iohannis îl sprijină pe Cîțu. Mie nu-mi vine să cred că Iohannis ar putea să sune un președinte de filială să-i spună să sprijine pe un candidat”, a spus Ludovic Orban, la Realitatea TV.

„Golful presupune să ai un venit mare și să ai timp. Până nimerești găurile e un timp destul de îndelungat”, a conchis Orban.

Orban a criticat şi duminică ieşirea lui Iohannis. „Nu joc golf. Chiar să faci promovare la golf în situaţia actuală, mi s-a părut total deplasat”, a afirmat Ludovic Orban duminică după amiază, într-o emisiune la B1 Tv, întrebat dacă preferă golful sau sporturile de echipă. De asemenea, întrebat dacă în opinia sa golful este un sport accesibil, Orban a răspuns că pentru practicarea acestui spot este nevoie de un anumit nivel al veniturilor şi de timp.

„Toată lumea a demonstrat contrariul. Accesibil celor care au un anumit nivel de venit, care este un venit peste medie şi celor care au timpul necesar pentru a putea să practice golf”, a adăugat Ludovic Orban.

Ludovic Orban despre „statul paralel”: Am beneficiat de informări. Totul e să nu penetreze structurile statului

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă, la evenimentul organizat de compania Dacia Renault cu prilejul decernării premiilor Cupei de Golf „Paul Tomiţă”, că golful, un sport care nu e deloc exclusivist şi care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, se poate practica la orice vârstă, încurajând pe cât mai mulţi să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacţii.

”Mă bucur să întâlnesc aici atâţia oameni pasionaţi de golf, un sport care nu este deloc exclusivist şi care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, de a face mişcare, mai ales în acest context pandemic care face dificilă practicarea multor sporturi. Golful se poate practica la orice vârstă şi încurajez pe cât mai mulţi să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacţii”, a afirmat preşedintele.

Ambasada Suediei, postare amuzantă după ce Iohannis i-a îndemnat pe români să facă golf VIDEO

 

https://www.youtube.com/watch?v=sYjsglwDb7I&t=3s