Ludovic Orban: „Pasajul de la Ciurel este inutil, duce de nicăieri către nicăieri. Cum să te faci de râs într-un asemenea hal?”

Pasajul Ciurel este inutil și „duce de nicăieri spre nicăieri” fiindcă legătura dintre Autostrada A1 și Splaiul Independenței nu a fost construită, a declarat Ludovic Orban.

RomaniaTV.net
22 sept. 2020, 04:31
Ludovic Orban: „Pasajul de la Ciurel este inutil, duce de nicăieri către nicăieri. Cum să te faci de râs într-un asemenea hal?”

„Cum să te duci să inaugurezi pasajul de la Ciurel?! Pasajul de la Ciurel astăzi, dacă este inaugurat, duce de nicăieri spre nicăieri, adică de pe Șoseaua Virtuții sau de pe Splai pe Șoseaua Virtuții… Despre ce e vorba? Eu așa ceva nu pot să pricep. Cum să te faci de râs într-un asemenea hal? Sigur, din foamea de a arăta că termini ceva”, a spus Ludovic Orban.

Premierul a mai spus că primarii PSD au avut 12 ani la dispoziție, însă tot nu au făcut legătura cu autostrada.

„Pasajul de la Ciurel a fost gândit în cadrul unui proiect de asigurare a legăturii între autostrada A1 și Splaiul Independenței pentru a splita traficul care intră în București pe mai multe rute. Pasajul e inutil pentru că în 12 ani primarii PSD nu au făcut legătura cu autostrada”.

Nu doar Pasajul Ciurel se află în această situație. La fel se întâmplă și în cazul Pasajului Nicolae Grigorescu.

„Păi îi spun – doamnă primar general, pasajul de la Nicolae Grigorescu face parte dintr-un proiect de dezvoltare a inelului 2 al Bucureștiului. El este inutil dacă în prelungire nu se construiește legătura cu Tr. Măgurele, cu Luică. Nu trebuie să fii urbanist să înțelegi lucruri elementare”, adaugă premierul.

Citeşte şi Aglomeraţie pe Podul Ciurel, la două zile de la inaugurare


loading...