Ludovic Orban: "PSD aruncă pe piaţa minciuna gogonată ca PNL şi Guvernul PNL nu mai finanţează Prima Casa"

Publicat: Miercuri, 22 Ianuarie 2020 16:39 // Actualizat: Miercuri, 22 Ianuarie 2020 16:39 // Sursa: romaniatv.net

Ludovic Orban a afirmat, miercuri, că programul Prima Casă se va derula şi în acest an, urmând să fie adoptată o hotărâre de Guvern pentru stabilirea condiţiilor pe anul în curs. Premierul a subliniat că afirmaţiile reprezentaţilor PSD conform cărora Guvernul nu mai finanţează acest program reprezintă o "minciună gogonată".

"Disperat că a pierdut puterea, după ce şi-a bătut joc trei ani de ţară, PSD lansează în fiecare zi minciuni, noi şi noi minciuni. Ultima minciună este o campanie mizerabilă în care populaţia României este dezinformată, în mod vădit, privitor la Prima Casă, de care PSD-ul aruncă pe piaţă minciuna gogonată că PNL şi Guvernul PNL nu mai finanţează Prima Casă", a afirmat, miercuri, într-o conferinţă de presă, Ludovic Orban, potrivit News.ro.

"Guvernul a avut prevăzută suma, este cred că un plafon de două miliarde. Urmează să emitem hotărârea de Guvern cu stabilirea condiţiilor pe anul în curs şi, ca atare, dezmint categoric această minciună gogonată care arată cât de neruşinaţi şi de lipsiţi de respect faţă de cetăţenii României sunt cei de la PSD, care continuă zi de zi să lanseze noi dezinformări (...)", a mai spus premierul. 

Despre programul Prima Casă, Orban a afirmat că Guvernul PNL derulează în continuare programul Prima Casă, "ceea ce înseamnă că PSD a minţit din nou". 

În mod evident, vom adopta hotărârea de Guvern pentru a stabili detaliile privitoare la continuarea programului Prima Casă (...) Când vom lua o decizie legată de Prima Casă, o vom face publică. Deocamdată, decizia pe care am luat-o în cadrul bugetului pe anul acesta e de a continua Prima Casă", a precizat Ludovic Orban.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Ludovic Orban PNL prima casa programul Prima Casă PSD
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8026
RON
24 Feb
noapte 5 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H