Ludovic Orban: Relaţia nepotrivită a liderilor PSD cu Maior, Coldea, desecretizată. Statul paralel a fos creaţia PSD

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat că se bucură că se „desecretizează relaţia nepotrivită care exista între liderii PSD şi conducătorii diferitelor instituţii de siguranţă naţională”, afirmând că „teoreticienii statului paralel” arată că acesta a fost creat de PSD.

RomaniaTV.net
18 mart. 2018, 12:44
Ludovic Orban: Relaţia nepotrivită a liderilor PSD cu Maior, Coldea, desecretizată. Statul paralel a fos creaţia PSD

„Nu cunosc (…) Văd că până una alta se desecretizează relaţia nepotrivită care exista între liderii PSD şi anumiţi conducători ai diferitelor instituţii de siguranţă naţională. Am văzut cum se dau în gât reciproc Dragnea şi Ponta (…), Gabi Oprea nu a spus nimic, dar am văzut că s-au făcut referiri. Existau relaţii total nepotrivite despre care cetăţenii români habar nu aveau, Băsescu, Udrea, Dragnea, Ponta. Mă bucur că apar astfel de dezvăluiri pentru că toţi teoreticienii aşa-zisului stat paralel arată că dacă a existat un stat paralel el a fost creat de PSD”, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban, solicitat să comenteze desecretizarea protocoalelor încheiate de SRI cu instituţii ale statului.
Ludovic Orban a afirmat că PNL este „străin de astfel de relaţii neprincipiale”.

„Noi (PNL-n.r) suntem străini de astfel de relaţii nepotrivite, neprincipiale care arată, aşa cum spune Ponta, că atunci când a fost înştinţat Dragnea că urmează să i se deschidă un dosar pe referendum s-a dus la domnul Coldea şi la domnul Maior. Păi, ce treabă au domnii Maior şi Coldea în viziunea domnilor Ponta şi Dragnea cu parchetele? Din câte ştiu eu nu există absolut nicio legătură. Fiecare este în zona lui de activitate care nu trebuie să interfereze”, a spus Orban.