Ludovic Orban: Remanierile se fac, nu se discută

Publicat: Luni, 01 Iunie 2020 22:21 // Actualizat: Luni, 01 Iunie 2020 22:21 // Sursa: romaniatv.net

Premierul Ludovic Orban cataloghează drept "nişte informaţii inventate" ştirile legate de o eventual remaniere guvernamentală, el susţinând că remanierea "se face, nu se discută”.

"Atât eu, cât şi preşedintele Iohannis, cât şi... adică oamenii care până la urmă iau decizia şi fac evaluarea activităţii miniştrilor, am avut un punct de vedere foarte clar: nu se pune problema, suntem într-o situaţie în care avem foarte multe probleme de rezolvat şi în care este nevoie de deplina autoritate a fiecărui ministru", a afirmat Ludovic Orban, luni seară, la Digi 24.

Primul ministru a explicat că, în opinia sa, informaţiile referitoare la remanierea unor miniştri sau a primului ministru au scopul de a "şubrezi" autoritatea celor vizaţi de o presupusă schimbare din funcţie.

Ludovic Orban: Nu vom creşte pensiile cu 40 la sută, aşa cum scrie în lege, ar fi fost greu şi în condiţii normale

"În momentul în care începe să apară că un ministru este remaniabil, autoritatea lui asupra instituţiei pe care o conduce este diminuată. Unii spun că dacă ăsta este remaniabil, ce rost are să... încep să caute cine va fi ministru", a spus Orban.

El a susţinut că "remanierile se fac, nu se discută", pentru că discuţiile pe acest subiect fac rău fie miniştrilor vizaţi, fie Executivului în general.

"Eu vă spun: remanierile se fac, nu se discută, remanierile se comunică public după ce se fac, aşa se întâmplă în toate ţările democratice, pentru că a te apuca să vorbeşti de remaniere nu însemna altceva decât a arunca o imagine negativă asupra unor membri din Cabinet sau asupra Cabinetului în ansamblul său", a afirmat şeful Guvernului.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
demisii guvern Ludovic Orban remaniere guvern
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8365
RON
06 Jul
noapte 20 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H