Ludovic Orban, şedinţă la Palatul Victoria cu ţigări şi alcool. Premierul şi miniştrii au lăsat măştile deoparte

O fotografie în care Ludovic Orban fumează şi se relaxează alături de mai mulţi miniştri din Guvern într-un biroul de la Palatul Victoria a fost distribuită pe Facebook. În imagine demnitarii beau diverse băuturi alcoolice şi au lăsat măştile de protecţie pe masă. 

RomaniaTV.net
29 mai 2020, 18:22
Ludovic Orban, şedinţă la Palatul Victoria cu ţigări şi alcool. Premierul şi miniştrii au lăsat măştile deoparte

Imaginea a fost publicată iniţial de Rodica Nassar, care a avut mai multe mandate de deputat din partea PSD.

„Poza este făcută în biroul premierului Ludovic Orban, la etajul 1, în Victoriei, în cabinetul Ion Antonescu. În același birou au stat Boc, Năstase și Tăriceanu. Premierii care nu au stat acolo sunt Cioloș, Ponta, Grindeanu și Dăncilă. În mod normal, la masa aceea stă Ludovic Orban”, au precizat surse guvernamentale, conform Libertatea.

În fotografie apar Lucian Bode, ministrul Transporturilor, în fața căruia se află două pahare de șampanie și o frapieră, vicepremierul Raluca Turcan cu un pahar cu bere în față, premierul Ludovic Orban, care fumează o țigară, Virgil Popescu, ministrul Economiei, cu un pahar de whisky în mână și Bogdan Aurescu, ministrul de Externe, care fumează un trabuc.

Aceeaşi fotografie a fost distribuită şi de Eugen Teodorovici, fost ministru al Finanţelor în Guvernul PSD.

„Asta se întâmplă în biroul prim-ministrului României‼️

Țara arde și PNL-iștii …

Asta fac “liberalii” la guvernare‼️

Din confortul mașinii condusă de ofițerul SPP și din siguranța vilei Lac 2, plătită tot din banii contribuabililor, pentru care nu sunt capabili să găsească soluții de redresare economică, în timp ce romanii mor de COVID-19, își pierd locurile de muncă, capitalul românesc așteaptă masuri pentru salvare și relansare economică, Orban și gasca lui de hoți și trădători de țară fumează, consumă băuturi alcoolice și își ghiftuiesc burdihanele, culmea … în birourile instituțiilor publice pe care le conduc‼️

Asta vor românii ⁉️

RUȘINE ORBAN, RUȘINE PNL‼️ DEMISIA‼️”, a scris Eugen Teodorovici pe Facebook.

De asemenea, imaginea a fost publicată pe Facebook şi de fostul consilier al Olguței Vasilescu, Cristian Vasilcoiu.

„Sursele mele din Palatul Victoria îmi transmit că la Guvern se muncește de zor! Și voi vă mai mirați de ce sunt scrise atâtea prostii prin Ordonanțele alea”, a scris Vasilcoiu pe Facebook.

Ludovic Orban îi taxează pe Marcel Ciolacu pentru că nu a purtat mască în Parlament. „Cum aţi vrea ca românii să respecte regulile?”