Ludovic Orban şi-a anunţat OFICIAL candidatura la şefia PNL. Vrea să-l facă din nou preşedinte pe Iohannis

Ludovic Orban își propune să câştige următoarele alegeri prezidențiale cu Klaus Iohannis candidat din partea PNL. Acest lucru l-a dezvăluit sâmbătă, odată cu anunţul oficial privind candidatura sa la postul de preşedinte unic al Partidului Naţional Liberal.

RomaniaTV.net
08 apr. 2017, 13:35
Ludovic Orban şi-a anunţat OFICIAL candidatura la şefia PNL. Vrea să-l facă din nou preşedinte pe Iohannis

Ludovic Orban spune că unul dintre obiectivele sale politice la conducerea PNL este acela de a câștiga următoarele alegeri prezidențiale cu Klaus Iohannis în poziția de candidat al liberalilor.

Orban a declarat, sâmbătă, într-o conferință de presă organizată la Botoșani, că PNL are obligația de a susține programul politic prezentat în 2014 de Iohannis.

„Obiectivul pe care mi-l voi fixa ca și candidat la președinția PNL va fi obiectivul de câștigare a alegerilor prezidențiale, a alegerilor locale și alegerilor parlamentare din 2020. La ora actuală, Klaus Iohannis, chiar dacă nu mai este membru PNL, a devenit președintele României candidând din partea PNL de pe poziția de președinte al PNL. PNL s-a angajat în campania din 2014 să pună în practică niște obiective, un program alături de președintele Klaus Iohannis”, a afirmat Ludovic Orban.