Ludovic Orban: Va fi nevoie de cel puţin o zi pentru dezinfecţia şi pregătirea claselor în care au fost secţii de votare

Publicat: Vineri, 18 Septembrie 2020 23:08 // Actualizat: Vineri, 18 Septembrie 2020 23:08 // Sursa: romaniatv.net

Premierul României, Ludovic Orban, a declarat că, după alegerile locale, va fi nevoie de cel puţin o zi pentru a asigura dezinfecţia şi pregătirea claselor în care au fost secţii de votare, dar că deocamdată nu a fost luată o decizie la nivel naţional privind desfăşurarea online a cursurilor.

"Cu siguranţă va exista o decizie unitară. Am avut deja o discuţie, dar până nu luăm decizia şi cu consultarea tuturor factorilor, Autoritatea Electorală Permanentă, INSP, Ministerul Sănătăţii, nu vreau să vă dau acum un răspuns, dar cu siguranţă vor exista zile în care se va desfăşura activitatea şcolară online, nu se vor suspenda cursurile, ci se vor desfăşura online. Pentru că avem nevoie de cel puţin o zi pentru a pregăti localurile secţiilor de votare, în condiţiile în care ştiţi că multe localuri ale secţiilor de votare sunt în şcoli. De asemenea, vom avea nevoie de cel puţin o zi pentru a asigura dezinfecţia şi pregătirea claselor în care au fost secţii de votare pentru reprimirea copiilor", a declarat Ludovic Orban, într-o conferinţă de presă, potrivit Agerpres.

Orban a mai precizat că atunci când va fi stabilit exact numărul de zile în care cursurile se vor face doar online, printr-un ordin al ministrului Educaţiei, se va anunţa public acest aspect.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Ludovic Orban
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8746
RON
28 Oct
noapte 10 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H