Ludovic Orban vrea o lege care să interzică traseismul politic

Publicat: Duminică, 06 Mai 2018 14:44 // Actualizat: Duminică, 06 Mai 2018 14:44 // Sursa: romaniatv.net

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat că în interiorul partidului se discută dacă este necesară modificarea Constituţiei, astfel încât parlamentarii să nu mai poată practica traseismul politic sau este suficient un proiect de lege care să interzică acest lucru.

Ludovic Orban susţine că parlamentarul trebuie să îi respecte pe oamenii care l-au ales, iar PNL vrea stoparea traseismului politic la nivel parlamentar.

“De altfel, datorită PNL traseismul politic al aleşilor locali a fost stopat, obiectivul nostru este să stopăm traseismul politic şi la nivel parlamentar. Democraţia reprezentativă presupune existenţa unui contract de reprezentare între cel care este ales şi oamenii care îi încredinţează încrederea şi ei se află sub acest contract sub toată perioada mandatului şi trebuie să îl respecte. Este dezbatere în partid dacă este necesară modificarea Constituţiei sau dacă este suficient un proiect de lege”, a afirmat Orban.

PMP îi cere lui Siegfried Mureşan să demisioneze din Parlamentul European, după ce acesta ar fi decis să se alăture PNL

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Constituţie Ludovic Orban PNL Siegfried Mureşan traseism politic
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
06 mai 19:33
Răspunde | Votează email 0 email
MARIA
ERICI DA:::::VB IN TOATE LIMBILE::::SIMT CALDURA OMENEASCA::::INTRA IN SUFLETELE OAMENILOR::::DE LA BLOCUL DE VIZAVI IN TRICOU ALB SI BLOND:
1
EUR
4.8406
RON
09 Jul
noapte 14 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H