Mike Tyson nu se teme de moarte şi spune că lipsa fricii l-a făcut campion mondial şi o bestie în ringul de box

Publicat: Miercuri, 18 Martie 2020 15:28 // Actualizat: Miercuri, 18 Martie 2020 15:28 // Sursa: romaniatv.net

Mike Tyson, fostul mare boxer, multiplu campion mondial la categoria grea, a declarat pentru TheSportsman.com că nu se teme de moarte, pentru că "viaţa e mult mai complicată decât moartea".

Fostul pugilist, în vârstă de 53 de ani, crede că lipsa sa totală de frică l-a făcut să accepte ca o posibilitate faptul că ar fi putut muri în ringul de box, dar şi-a impus mereu ca, dacă o nenorocire s-ar fi întâmplat, el să fie cel care omora.

"Am ştiut că există posibilitatea să mor în ring. Am ştiut-o mereu. Dar nu mi-a fost frică, pentru că m-am gândit că, dacă cineva trebuia să omoare, eu voi fi acela. Acea încredere în mine însumi era un mecanism de supravieţuire. Dar acum, din experienţa mea, din credinţa mea, cu cât ştiu mai mult despre existenţă, cu atât mai dispus sunt să mor", a spus fostul campion.

Întrebat dacă chiar şi-ar dori să moară, acesta a dat un răspuns ambiguu.

"Da, nu mi-e frică. Cred că, din punctul meu de vedere, viaţa e mai complicată decât moartea. Nu ştiu dacă este adevărat, dar asta cred eu, pentru că viaţa cere foarte mult curaj, fără curaj nu poţi face faţă vieţii", a declarat Tyson.

"Viaţa e o călătorie, e o luptă. Unii oameni au totul la dispoziţie şi tot nu reuşesc, tot se chinuie. Ne luăm prea în serios. Credem că suntem importanţi. Cine dracului să fim? Suntem nimic. Am venit din rahat şi ne credem speciali. Faima e un rahat!", a adăugat "Iron" Mike.

Citeşte şi: Cătălin Moroşanu pe facebook: "Ne luptăm cu un adversar invizibil. Vom câştiga şi această luptă"

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
campion mondial frica de moarte iron mike Mike Tyson moarte suntem nimic
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8426
RON
01 Jun
noapte 11 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H