Luis Gabriel dă lovitura în afaceri. În ce a investit manelistul banii făcuți din muzică: „Cu siguranță va fi de succes, nici nu se poate altfel”

Luis Gabriel și soția lui, Haziran, au intrat de curând în lumea afacerilor. Iată în ce proiect au investit o sumă uriașă de bani și cum se vor împărți între muzică și business.

26 ian. 2024, 22:15
Luis Gabriel dă lovitura în afaceri. În ce a investit manelistul banii făcuți din muzică: „Cu siguranță va fi de succes, nici nu se poate altfel”
Afacerea de milioane în care au investit Luis Gabriel și soția lui, Haziran

Luis Gabriel și Haziran formează unul dintre cele mai frumoase și apreciate cupluri din showbiz. Cei doi sunt împreună de ani buni, iar din relația lor a rezultat și un copil, micuțul Joseph Tiago. Cei doi cântăreți reușesc să bucure inimile publicului cu fiecare apariție a lor, mai ales atunci când urcă împreună pe scenă.

Îndrăgiții artiști fac o echipă minunată și în lumea afacerilor, având în vedere că de curând au investit o sumă uriașă într-un proiect de-a dreptul neașteptat,

Haziran a făcut mărturisiri despre decizia lor și a spus clar ce așteptări au de la business. Iată cum le-a venit ideea să se implice într-un asemnea proiect. Artiștii au ales să investească o parte din banii câștigați din muzică într-un salon de înfrumusețare. Ideea business-ului a plecat de la un prieten de-al cântărețului, care în prezent are deja două saloane cu aceleași nume.

Citește și: Boala teribilă de care suferă fiul lui Luis Gabriel. Haziran, soţia manelistului, nu a mai rezistat şi a răbufnit: „Oamenii s-au amuzat pe seama lui!”

Deși acum sunt abia la început și au doar două opțiuni de servicii, artistul și partenera lui de viață plănuiesc să se extindă, ba chiar își doresc să deschidă aceeași locație în cât mai multe orașe din țară.

„Ideea salonului a plecat de la prietenul soțului meu, Alin Jordan. El are deja două saloane de succes cu același nume, pe care noi le frecventam. Ne-a plăcut foarte mult conceptul, am decis să ne “unim forțele”, am devenit asociați și a rezultat un proiect minunat. Deocamdată la salonul acesta avem o secțiune pentru copii și una de barber, dar avem în plan să ne extindem și nu doar în această locație. Dacă totul merge bine ne dorim să existe câte un salon că acesta în fiecare oraș”, a mărturisit Haziran pentru fanatik.ro.

Haziran nu s-a ferit să recunoască că au investit o sumă uriașă în proiect. Ea mărturisește că orice lucru spectaculos necesită și cheltuieli pe măsură, astfel că a dat de înțeles că nu regretă absolut deloc decizia pe care au luat-o. Mai mult, cântăreața a ținut să menționeze că prețurile rămân accesibile și că își doresc din suflet ca toată lumea să se poată bucura de serviciile oferite de ea și Luis Gabriel.

„Orice lucru spectaculos necesită și o investiție pe măsură și asta cred că poate observă oricine ne calcă pragul, dar cu toate că investiția a fost mare, prețurile noastre rămân accesibile pentru toată lumea. Ne dorim că oricine să se poată bucura de serviciile pe care le oferim”, a mai precizat soția lui Luis Gabriel.

Cei doi soți nu vor sp aibă așteptări de la nimeni și nimic, dar privesc cu încredere spre viitor și speră ca proiectul pe care l-au început de curând să ajungă de mare succes, mai ales că au pus fosrte mult suflet în afacere. De asemenea, aceștia își doresc foarte mult ca oamenii care aleg să le calce pragul să fie mulțumiți de servicii și să revină cu drag de fiecare dată.

„Nu ne place să avem așteptări de la nimic și nimeni. Am pus suflet în această afacere așa cum punem în orice facem și cu siguranță va fi de succes, nici nu se poate altfel fiindcă suntem ambițioși și perseverenți. Avem toată încrederea că acest salon va fi unul dintre cele mai bune din țară iar pe deasupra, cu siguranță va fi un loc în care atât părinții, cât și copiii vor veni cu tot dragul”, a mai spus Haziran.

Citește și: Mama lui Luis Gabriel, cea mai mândră de fiul ei. Primele declarații după căsătorie: „Finețea și respectul pe care îl poartă. Frumusețea nici nu intră în subiect”

Artista a precizat că la salon va fi prezentă atât ea, cât și Luis Gabriel. Chiar dacă solistul are un program solicitant, acesta își face timp în fiecare săptămână și merge acolo pentru a se tunde.

„Vom fi prezenți la salon atât eu, cât și soțul meu. Separat de faptul că el se tunde săptămânal acolo îi place să-și petreacă timpul la salon. De asemenea, și eu frecventez locul cu Joseph fiindcă avem grădinița foarte aproape și un loc de joacă chiar lângă, așa că îmbinăm utilul cu plăcutul”, a mai spus soția lui Luis Gabriel.