Mama lui Luis Gabriel, cea mai mândră de fiul ei. Primele declarații după căsătorie: „Finețea și respectul pe care îl poartă. Frumusețea nici nu intră în subiect”

Luis Gabriel și Hazarin au avut două evenimente speciale într-unul singur. S-au căsătorit și, de asemenea, l-au botezat și pe copilul lor.

12 oct. 2022, 18:05
Mama lui Luis Gabriel, cea mai mândră de fiul ei. Primele declarații după căsătorie: „Finețea și respectul pe care îl poartă. Frumusețea nici nu intră în subiect”

A fost sărbătoare mare în familia lui Luis Gabriel. S-a căsătorit civil cu Haziran și au făcut șu botezul copilului.

Toți s-au simțit foarte bine la eveniment și au mărturisit că totul a fost bine pus la punct și organizat până la cele mai mici detalii. Unul dintre momentele speciale a fost cel în care Luis Gabriel a făcut un duet cu Jo. Adi Minune și Florin Cercel fac și ei parte din artiștii care au întreținut atmosfera.

Mama lui Luis Gabriel a dezvăluit că l-a sfătuit pe băiatul ei „să fie cel mai respectos și să nu se schimbe niciodată.”.

De asemenea, ea a mai spus că îi place foarte mult de nora ei. ”Normal, sunt foarte mândră de ei și împlinită, fericită de tot ce se întâmplă acum în viața lor. Sunt emoționată”, a mai spus mama cântărețului de manele pentru Antena Stars.

”Cel mai norocos și sunt mândră de el. Finețea și respectul pe care îl poartă. Frumusețea nici nu intră în subiect. Este cea mai frumoasă. Amândoi sunt cei mai. Sunt chiar foarte mândră de ei, și împlinită de ceea ce se întâmplă între ei”, a zis mama lui Luis Gabriel.

Pentru Haziran, soția artistului, ziua a fost atât de plină de emoții că și-a uitat buchetul acasă.

„A fost emoționantă cununia. Așa emoționant a fost, că mi-am uitat și buchetul, l-am luat după ce m-am căsătorit, dar aia e. Mi-a luat foarte mult timp să aleg această ținută, nu puteam să mă hotărăsc, știam că e doar o dată în viață cununia. Bine, mai am și nunta, acolo va fi mai mult de furcă, dar și cununia a fost la fel de importantă și m-am străduit să fie cât mai ok.

Este petrecerea lui (a fiului lor n.r). Noi doar ne-am cununat, acum petrecerea este a lui exclusiv și vrem să se bucure și el acolo, cât înțelege la vârsta asta. L-am îmbrăcat ca pe tati, ca să fie doi bărbați în toată firea”, a spus Haziran la un post de televiziune.

Citește și Luis Gabriel s-a căsătorit cu Haziran. Au avut nuntă şi botez în aceeaşi zi. Ce rochie a purtat mireasa

Citește și Luis Gabriel a devenit tată de băiat. Artistul a izbucnit în plâns când şi-a luat „diamantul” în braţe