Luis Gabriel, un romantic în adevăratul sens al cuvântului! Ce planuri are pentru Haziran de Ziua Îndrăgostiților. ”Vom sărbători înainte”

Luis Gabriel și Haziran sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc și formează un cuplu de foarte multă vreme. Deveniți părinți în anul 2022, cei doi trăiesc o viață la care mulți visează, bucurându-se din plin de tot ce le-a oferit destinul. Ce planuri are manelistul pentru Ziua Îndrăgostiților, vezi mai jos.

10 feb. 2024, 09:04

Luis Gabriel și Haziran nu mai au nevoie de introducere, mai ales că o țară întreagă îi cunoaște. Atât pe scenă, cât și în viața privată, cei doi sunt definiția pură a iubirii și a familiei.

Citește și Luis Gabriel dă lovitura în afaceri. În ce a investit manelistul banii făcuți din muzică: „Cu siguranță va fi de succes, nici nu se poate altfel”

În anul 2022, Haziran a adus pe lume un băiețel minunat, pe care îl postează deseori pe rețelele de socializare. În prezent, cuplul se bucură din plin de rolul de mamă și tată și nu se feresc să le arate și oamenilor cum își trăiesc ei viața.

Luis Gabriel este un manelist cu un program foarte încărcat, însă încearcă să se împartă între activitatea profesională și viața de familie.

Astfel, artistul nici nu concepe ideea de a-și neglija frumoasa soție, cu care promite că va petrece clipe de neuitat de Ziua Îndrăgostiților în străinătate.

Unde pleacă cei doi

Imediat după, artistul pleacă în America.

„Fix de Ziua Îndrăgostiților plec în America, nu am cum. Dar, o să petrecem înainte, plecăm pe 11 la Budapesta și stăm până pe 13”, a declarat Luis Gabriel, potrivit WOWbiz.

Luis Gabriel a reușit să își formeze o carieră de succes și în momentul de față reprezintă un nume sonor în lumea manelelor, însă nu se poate mândri doar cu asta, ci și cu o familie frumoasă.

Artistul recunoaște că soția lui s-a schimbat după ce a născut, nu doar moral, ci și fizic, însă toate etapele respective l-au făcut doar să o iubească și să o aprecieze și mai mult.

Citește și Boala teribilă de care suferă fiul lui Luis Gabriel. Haziran, soţia manelistului, nu a mai rezistat şi a răbufnit: „Oamenii s-au amuzat pe seama lui!”

„Să știi că este mult mai frumoasă! Îmi place foarte mult, pentru că este foarte, foarte matură. E altfel și corpul, și tot. E mai femeie, așa cum vreau eu! Este foarte frumoasă soția mea și mă bucur că am o soție atât de frumoasă”, a mai spus Luis Gabriel.