Luiza Melencu ar fi fost găsită în viaţă. Mama şi bunicul fetei sunt şocaţi, declaraţii în exclusivitate VIDEO

Monica Melencu, mama Luizei, fata dispărută de la Caracal în urmă cu şapte luni, a declarat la România TV că fiica sa a fost văzută în viaţă în Italia.

08 nov. 2019, 16:37
Luiza Melencu ar fi fost găsită în viaţă. Mama şi bunicul fetei sunt şocaţi, declaraţii în exclusivitate VIDEO

Luiza Melencu s-ar afla în zona oraşului Genova, din nord-vestul Italiei, unde se prostituează. Mama fetei a spus la România TV că Luiza are acum părul vopsit în negru şi are un mic defect la nas, dar în rest semnalmentele corespund sută la sută.

„Ne-a contactat domnul Alexandru Cumpănașu şi ne-a arătat un filmuleț. Sunt trăsături asemănătoare. Un pic de dificultate la nas. Nu știu cât este de adevărat, dar nu cred să mai fie cum a plecat de acasă Luiza, asta suntem convinși.

Citeşte şi Mama Luizei Melencu, în lacrimi la onomastica fetei. De ce a ales să o sărbătorească pe fiica ei

Este vopsită în negru. Nu prea se vede chiar clar filmulețul şi nu se înţelege prea clar. Se oprește o mașină cu doi bărbați lângă ea și o întreabă cât este tariful. Fata răspunde că 30 de euro. Fiica mea știe să vorbească și italiană. Unul dintre bărbați a întrebat-o: nu ești fata care este dispărută și o arată mereu la televizor? Asemănări are„, a declarat Monica Melencu, la România TV. Filmuleţul la care face referire mama Luizei are aproximativ două minute.

După pozele care ni s-au arătat, eu pot să spun că este Luiza. Pe una dintre pozele pe care le-am văzut se vede foarte clar. E Luiza 200 la sută, nu sută la sută„, a declarat şi bunicul Luizei, la România TV.

Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că le-a ucis pe Luiza Melencu, adolescenta de 18 ani dispărută în luna aprilie, şi Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani dispărută în luna iulie. Bărbatul susţine că le-a răpit, le-a sechestrat şi le-a ucis, trupurile fiind arse într-un butoi metalic din curtea sa.

Anchetatorii au găsit, în butoiul invocat, cenuşă, fragmente de oase şi dinţi, iar analizele efectuate de Institutul de Medicină Legală Bucureşti au arătat că, în proporţie de 99,93%, acestea aparţin Alexandrei Măceşanu.

De asemenea, anchetatorii au găsit, la indicaţiile lui Dincă, la liziera unei păduri din Caracal, în saci, cenuşă şi resturi de oase, însă analizele legiştilor nu au putut stabili dacă acestea aparţin Luizei Melencu.