Mama Luizei Melencu, în lacrimi la onomastica fetei. De ce a ales să o sărbătorească pe fiica ei

Momente grele pentru părinții fetelor dispărute la Caracal, în zi de mare Sărbătoare. Alexandra și Luiza se numesc și Mihaela, iar mama Luizei le-a invitat chiar prietenele fetei să o sărbătorească cu tort, baloane, artificii.

08 nov. 2019, 14:29
Mama Luizei Melencu, în lacrimi la onomastica fetei. De ce a ales să o sărbătorească pe fiica ei

Luiza Melencu ar fi trebuit să-şi sărbătorească vineri ziua onomastică, pentru că purta şi numele Mihaela. Membrii familiei i-au cântat „La Mulţi Ani” în lipsă, iar mama acesteia a declarat în lacrimi la România TV. „E primul an în care nu putem să-i spunem Luizei „La mulţi Ani”, dar sperăm ca acest stat să-şi facă datoria faţă de noi, pentru că peste câteva zile se fac şapte luni de când Luiza a dispărut. Iar noi nu avem niciun răspuns. Luiza nu este moartă. Tot ce s-a spus până acum este o aberaţie„, a spus mama Luizei Melencu, la România TV.

Citeşte şi Sărbătoare cu lacrimi pentru Alexandra şi Luiza. Familia Melencu a pregătit tort, a invitat prietenii fetei: „Mă uit pe drum sa o văd”

Femeia a povestit de ce a ales să o sărbătorească vineri pe Luiza. „Le-am chemat pe colegele, pentru că ea aşa făcea în fiecare an. Chiar dacă era la scoala, mama mea trimitea prin prietena ei tot timpul ciocolate, bomboane la şcoală„. a mai spus mama Luizei.

Bunicul fetei a completat, la rândul său, ce şi-ar fi dorit fata. „Luiza şi-ar fi dorit să trăiască într-o ţară liberă, să aibă putere de discernămant, să ia singură decizii, să fie utilă societăţii şi să-şi fi rezolvat multe probleme pe care le avea de rezolvat„, a spus acesta.