Gheorghe Dincă, mărturii din închisoare. I-a trimis scrisoare şi mamei Luizei: A spus că nu e moartă, a fost obligat să ne sune

Gheorghe Dincă a trimis scrisori din pușcărie familiilor celor două fete pe care le-a răpit. Despre scrisoarea primită de familia Alexandrei a povestit unchiul fetei Alexandru Cumpănaşu. O scrisoare din partea lui Dincă au primit şi rudele Luizei. 

RomaniaTV.net
26 ian. 2020, 10:50

„Sunt foarte multe. Nu pot sa spun tot ce scrie. Scrie ca Luiza nu e moarta, ca ii pare rau ce s-a intamplat, că l-a fortat Stefan sa dea telefon tatalui meu. Stefan il ameninta sa dea telefon sa zica ca Luiza a plecata in Elvetia. În toata scrisoarea scrie ca Luiza traieste şi isi sustine ultima declaratie care a ajuns şi la DIICOT. (…) Am ramas fara cuvinte cand am vazut Dinca Gheorghe şi declartatia exact ca in ultima zi pe 12, că sustine ca persoanele acelea au luat o pe Luiza. (…) Scrisul e foarte asemanator cu ce am vazut in dosar, l-am recunoscut”, a declarat mama Luizei la România TV.

 

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, consideră că scrisoarea nu este altceva decât „un mijloc de a-şi promova ideile in presa”. Avocatul a declarat că iniţial nu au dorit să spună presei despre scrisoare, dar au ales să vorbească despre ea după ce Alexandru Cumpănaşu a anunţat că şi familia Alexandrei a primit un plin din partea lui Gheorghe Dincă. 

Citeşte şi: Bombă în cazul Caracal! Gheorghe Dincă, scrisoare pentru familia Alexandrei Măceşanu: „Cât de mult vă doriţi să apară vie…”