Luju.ro: Judecatorul Tudoran nu vrea să dea înregistrarile cu show-urile din dosarul Popoviciu

Judecatorul Bogdan Ion Tudoran, de la Sectia I penala a Curtii de Apel Bucuresti, face show termen de termen la dosarului omului de afaceri Puiu Popoviciu, profitand de prezenta masiva a jurnalistilor care manifesta interes pentru acest dosar controversat, despre care fostul colonel SRI Daniel Dragomir a marturisit in fata Comisiei parlamentare ca a fost fabricat de DNA pentru ca tinta reala era fostul sef al DIPI Cornel Serban, scrie luju.ro.

RomaniaTV.net
31 oct. 2017, 15:10
Luju.ro: Judecatorul Tudoran nu vrea să dea înregistrarile cu show-urile din dosarul Popoviciu

La fiece termen, judele Bogdan Ion Tudoran tine monologuri interminabile la adresa inculpatilor, pe care dupa ce i-a condamnat acum doi ani la ani grei de inchisoare, incearca sa le stabileasca „post-mortem” un prejudiciu consistent pe latura civila pe care a disjuns-o după voia lui.

De aproape doi ani si de peste 25 de termene, Tudoran inca stabileste prejuridiul si nu reuseste sa ajunga la un rezultat pentru ca, ce sa vezi, prejudiciul nu prea este decat pe raportul specialistilor DNA. Adica nici statul roman, nici Universitatea de Stiinte Agronomice nu au putut face dovada certa a cui sunt terenurile. Dezastrul juridic e total, dar Tudoran acopera situatie cu monologurile lui interminabile. Unii avocati ai acuzatilor din dosar au facut in mai multe randuri cereri sa obtina inregistrarile audio ale sedintelor de judecata, insa ce sa vezi, judele Tudoran nu vrea nici mort sa le comunice, desi informatiile sunt de interes public si se comunica potrivit legii, la cerere, in toate dosarele, potrivit luju.ro.